55867 55867

One Night Revolution Kortspill

(One Night Resistance)

Varenr: 127021
228,-
-+
Forventet til lager 30.06.2022

One Night Revolution Kortspill (også kjent som One Night Resistance) er et hurtigspilt kortspill om hemmelige identiteter for 3 til 10 spillere, som kombinerer alle de kaotisk morsomme spillelementene fra One Night Ultimate Werewolf med et mer strukturert gameplay. Resultatet er One Night Revolution, et svært vanedannende spill som er lett å lære og kjempegøy å spille om og om igjen!

Hver spiller starter spillet med en spesialrolle og en ID (enten Government Informant eller Rebel Fighter). På natten så avslører informantene seg for hverandre (hvis det er noen vel og merke, det kan være fra null til tre). Deretter skal alle spillerne fullføre sine spesialroller etter tur. Disse rollene inkluderer å samle informasjon, bytte roller, og hjelpe spillere med å forsøke å identifisere informanter før dagen er over. Hvis flesteparten av spillerne identifiserer en informat, så vinner rebellene, men hvis informantene klarer å holde seg i skjul så vinner de!

Antall spillere: 3-10
Alder: 14+
Spilletid: 15 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her. Spillet har 35 kort, så du trenger 1 pakke til alle kortene.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.