Atlantis Brettspill - Norsk

Survive Escape From Atlantis 30th Ann.Ed

Varenr: 127378
448,-
-+
Forventet til lager 30.06.2021

Atlantis, også kjent som Flukten fra Atlantis, eller Survive, er et spennende og engasjerende spill for hele familien. Det er relativt lettlært, og kan fint spilles fra ca 7-8 år. Likevel er spillet bygd opp slik at det er gøy for hele familien, og med små strategiske beslutninger kombinert med flaks, er det underholdende gang etter gang.

Man starter spillet med å plassere ut øyen midt på brettet, den er bygd opp av mange oktanter, som har forskjellige symboler man ikke ser på undersiden, slik som hai, hval, båt, malstrøm mm. Deretter plasserer alle spillerne ut sine 10 eventyrere rundt om på øyen etter tur. Så begynner spillet, og man skal forsøke å få eventyrerne sine i land på atollene i et av de fire hjørnene. Havet blir, ettersom øyen synker, fylt opp av farer: hvaler som velter båter, sultne haier, og til og med sjøormer! Men man kan også få noen hjelpemidler på veien, slik som båter og delfinhjelp til svømmere.

 

Antall spillere: 2-4
Alder: 8+
Spilletid: 45-60 minutter
Språk: Regler på norsk. Selve spillet er uten språk, så det er ingen krav til leseferdigheter.


Les merSkjul
TilbehørVi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Tilbehør
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(3)

Erik 20.05.2019 Et morsomt spill med flere faser som byr på forskjellige utfordringer. Fungerer godt med bare to spillere. Litt både/og kvalitetsmessig, jeg skulle ønske landbrikkene var laget av noe annet enn papp, men båtene og dyrene er fine og bra.
 
Upassende?

André «Takras» Nordstrand 07.06.2018 En klassiker i god form. Det er få spill fra oppveksten som har holdt seg i moderne tid, men Atlantis er et av dem. Dette er et meget slemt spill hvor du skal sende de andre spillernes brikker mot døden, mens du sikrer dine egne brikkers trygghet. Veldig få kommer til å overleve. Underveis må du alliere deg litt med andre, men alliansene varer ikke lenge, så pass på. Kjekt spill med flotte komponenter og artige opplevelser, men ikke for de som ikke tåler konflikt.
 
Upassende?
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.