Airbrush Startpakke BEGYNNER Komplett Alt du trenger for å komme igang

Airbrush Startpakke BEGYNNER Komplett

Alt du trenger for å komme igang

Varenr: 156010
3 299,-
Forventet til lager 31.05.2024
-+
Forventet til lager 31.05.2024

Airbrush Startpakke BEGYNNER er det perfekte valget for alle som ønsker å starte sin airbrush-reise. Dette komplette settet inneholder alt en nybegynner trenger for å utforske airbrushing. Pakken er satt sammen av budsjett-vennlige komponenter, uten å gå på kompromiss med funksjonalitet.

 

Innhold:

  • Panzag AS186A-kompressor
  • Panzag HS-30 airbrush
  • Luftslange Flettet - 3 meter
  • Vallejo Airbrush Cleaner
  • Vallejo Airbrush Cleaning Pot

 

Ny til Airbrush? Les mer på vår Aibrush Guide her


Kompressor:

Settet inkluderer den lille, kraftfulle og stillegående Panzag AS186A-kompressoren med en stålhette og en stor 3-liters lufttank. Den leverer en luftstrøm på 23 liter per minutt og passer perfekt med airbrusher i størrelse fra 0,2 mm til 0,4 mm.

Airbrush:

Settet inkluderer Panzag HS-30 airbrush, en utmerket airbrush for nybegynnere, med en 0,3 mm nozzle (dyse) og en 7 ml malingkopp. Den har en gravity feed-system og dual action-trigger som er kompatible med standard 1/8-tommers koblinger. Kombinasjonen 0,3mm nozzle,  gravity feed og dual action er en perfekt kombinasjon for nybegynnere. En mindre dyse vil kunne tette seg for en uerfaren airbrusher og anbefales ikke. Gravity feed betyr at malingen i koppen er på oversiden av airbrushen og sikrer jevn malingsstrøm. Dual action henspeiler til avtrekkerens virkemåte, trykk ned for luft, og dra bakover for gradvis mer maling.

Luftslange Flettet - 3 meter:

Den flettede 3-meter lange luftslangen som kobler sammen kompressoren og airbrushen, er laget av et slitesterkt flettet materiale som gjør den mer komfortabel å bruke. 1/8-tommers kobling gjør den kompatibel med de fleste airbrusher og kompressorer på markedet.

Vallejo Airbrush Cleaner

For å holde airbrushen i god stand, følger Vallejo Airbrush Cleaner med i settet. Dette anerkjente og anbefalte rensemiddelet fjerner malingrester mellom fargebytter og smører de mekaniske delene av pistolen. Det er viktig å rense airbrushen godt etter bruk for å unngå at dysen tetter seg.

Vallejo Airbrush Cleaning Pot

Settet inkluderer også Vallejo Airbrush Cleaning Pot, et rengjøringsglass med plastlokk som lar deg spraye ren airbrushen. Den leveres med 3 filtre, en støtte for airbrushen og en 250 ml beholder.

 

 


Les merSkjul
Tilbehør
549,-
Antall på lager: 20+
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser