Disciples of Tzeentch Changecaster Warhammer Age of Sigmar

Disciples of Tzeentch Changecaster

Warhammer Age of Sigmar

Varenr: 159604
360,-
Forventet til lager 30.05.2024
-+
Forventet til lager 30.05.2024

Dette plastsettet i flere deler inneholder en Changecaster, en av Tzeentchs demoniske trollmenn. Denne allsidige modellen leveres med et utvalg av tre hoder - et tanntannet skrekkens gap, et skrikende fuglehode og en skrikende månemaske - samt et stort utvalg av magisk tilbehør og bevæpning, inkludert daemoniske skriftruller, talismaner, tentakler og et utvalg av hender som kan utføre mystiske bevegelser, en rituell dolk, en forbudt bok, magiske flammer og en forandringsstav med to forskjellige hoder.


Dette omfattende settet inneholder komponentene som trengs for å sette sammen et bredt utvalg av Tzeentch-modeller - i tillegg til en Changecaster kan det også brukes til å bygge en Exalted Flamer eller en Burning Chariot of Tzeentch. Alternativt kan det brukes til å sette sammen både en Fateskimmer og en Exalted Flamer, samt tre Blue Horrors.


Dette settet består av 49 plastkomponenter og leveres med en Citadel 32 mm rund base, 3x Citadel 25 mm runde baser, en Citadel 120x92 mm oval base og en Citadel 75x42 mm oval base for å ta høyde for alle mulige byggealternativer. Disse miniatyrene leveres umalte og krever montering.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser