Lord of Khorne on Juggernaut Warhammer Age of Sigmar

Lord of Khorne on Juggernaut

Warhammer Age of Sigmar

Varenr: 159591
390,-
Forventet til lager 29.05.2024
-+
Forventet til lager 29.05.2024

Lord of Khorne er allerede en fryktinngytende kriger i seg selv, og når han rir på en Juggernaut, blir han en ustoppelig ødeleggelse. Fiender som er heldige nok til å unngå det første angrepet, vil umiddelbart bli hakket i filler, ikke bare av Khorne-herren, men også av de hylende tilhengerne som tramper jorden i hans kjølvann.


Lord of Khorne on Juggernaut er pyntet med krigstrofeer. Han har en tykk rustning med pigger og pigger, og i tillegg har han kjettinger, remmer og mange hodeskaller. Som om ikke det var nok, bærer han et digert skjold og en fet øks med Khorne-symbolet på bladet. Denne brutalt utseende modellen er plassert på en muskuløs Juggernaut, som gjenspeiler mye av herskerens estetikk: Den har både en piggkrage og en piggkam, der to hodeskaller er spiddet. Den er omsluttet av rustning med mothaker, stempler, ringbrynjer og kniver. Både rytteren og ridedyret er kledd med kaos- og Khorne-symboler.


Dette er et fint detaljert resin-sett som inneholder 19 komponenter og en Citadel 90 mm oval base til å lage en Lord of Khorne on Juggernaut.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
50%
360,-
180,-
Antall på lager: 18
Kundeanmeldelser