Dark Angels Ravenwing Dark Talon Warhammer 40K

Dark Angels Ravenwing Dark Talon

Warhammer 40K

Varenr: 159568
550,-
Forventet til lager 31.05.2024
-+
Forventet til lager 31.05.2024

Ravenwing Dark Talon støtter sine allierte på bakken. Den er kanskje det dødeligste våpenet i Ravenwings arsenal, og den spiller en sentral rolle i 2. kompanis evige jakt.


Dette plastsettet i flere deler kan brukes til å lage enten en Ravenwing Dark Talon eller en Nephilim Jetfighter, som begge er utrolig flotte miniatyrer og imponerende tilskudd til en Dark Angels-samling. Ravenwing Dark Talon minner på mange måter om estetikken til den populære Storm Talon, og er i stor grad preget av Dark Angels Chapter og deres ikonografi. Den har motiver og designelementer som er basert på artefakter funnet på selve Caliban - katedrallignende murverk er bygget inn i flyets kjerne, omgitt av sensorer, insignier, ledninger og hodeskaller, mens metallpaneler og nagler er bygget rundt motorene og skaper en robust konstruksjon. Settet inneholder to hurricane boltere, en riftkanon og en stasebombe.


Dette settet inneholder 88 komponenter, en flygende stamme og en stor oval base som du kan bruke til å lage enten en Ravenwing Dark Talon eller en Nephilim Jetfigher.


Dette settet leveres umalt og krever montering.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser