Daemons of Nurgle Poxbringer Warhammer 40K / Age of Sigmar

Daemons of Nurgle Poxbringer

Warhammer 40K / Age of Sigmar

Varenr: 159564
205,-
Forventet til lager 30.05.2024
-+
Forventet til lager 30.05.2024

Poxbringers utstråler en ondskapsfull autoritet. De er høyere og bredere enn plagubærerne som omgir dem, og de klumpete hodene deres er kronet med praktfulle, råtnende gevirer. Disse dæmonene er de store urene de store urene sine vanligste løytnanter, som sørger for at ordrene deres blir utført til punkt og prikke. Poxbringers svinger balesverdene sine med enorm styrke og hakker ned fiendens mestere og trollmenn mens de slipper løs sine egne urene magier for å forderve og ødelegge.


Dette plastsettet i flere deler inneholder komponentene som trengs for å sette sammen en Poxbringer, Nurgles herold. Den er kraftig og muskuløs, med et massivt deformert ben og innvoller som er så synlige at de berører gulvet. I tillegg har den lesjoner, horn som stikker ut fra hodet, en ribbet tunge og hudfolder. Den står og gestikulerer fremover med en spinkel arm, og i et av hornene som springer ut fra toppen av ryggraden, sitter det en Nurgling, og i et annet henger det en bjelle med Nurgles symbol.


Denne modellen består av 7 deler og leveres med en Citadel 32 mm rund base. Poxbringer kan brukes i hærer fra både Warhammer 40 000 og Warhammer Age of Sigmar.

 


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser