Cities of Sigmar Freeguild Fusilliers Warhammer Age of Sigmar

Cities of Sigmar Freeguild Fusilliers

Warhammer Age of Sigmar

Varenr: 157810
390,-
Forventet til lager 06.12.2023
-+
Forventet til lager 06.12.2023

Dette flerdelte settet lar deg bygge 10 Freeguild Fusiliers, ledsaget av en Blackpowder Squire. Hver Fusilier bærer et stort pavise-skjold, hvor de monterer en fusilkanon toppet med en bajonett. Du kan bygge én modell som en Fusil-Sergeant, bevæpnet med enten en brace med pistoler eller en trippel-løpet slakter-fusil, og en annen modell som en Fusilier Herald, som bærer et banner og fakkel med valg av ikoner og flammer. Den medfølgende Blackpowder Squire løper opp og ned skytelinjen og leverer skudd og krutt der det trengs.


Settet inkluderer mange forskjellige poseringer, hoder og skjolddesign, som alle er utskiftbare mellom modellene, i tillegg til to nysgjerrige gargoylian-skapninger – du vil kunne holde dine Freeguild-styrker unike og varierte, uansett hvor mange Fusiliers du rekrutterer.


Dette settet inneholder 115 plastkomponenter og leveres med 10x Citadel 28,5mm Runde Baser og 1x Citadel 25mm Rund Base. Inkludert er også en Cities of Sigmar-overføringsskive med 410 Free City-ikoner, Sigmarite kultsigler og andre former for heraldikk.

 

Disse miniatyrene leveres umalt og krever montering.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser