Slaughterbrute/Mutalith Vortex Beast Warhammer 40K / Age of Sigmar

Slaughterbrute/Mutalith Vortex Beast

Warhammer 40K / Age of Sigmar

Varenr: 123791
610,-
Forventet til lager 29.05.2024
-+
Forventet til lager 29.05.2024

Mutalith Vortex Beast er en forbrytelse mot fornuft og all naturlig orden. Dets stadig skiftende form trekker inn og driver ut kaosets empyriske energi i en vill storm som vrir alt rundt det og oversvømmer verden med den rå muterende kraften som er så elsket av forandringens gud. De fiendene som ikke blir drevet til vanvidd av monsterets blotte nærvær, blir snart forvandlet til nye grusomheter av de fæle energiene.


Dette plastsettet i flere deler bygger et Mutalith Vortex Beast - en grotesk skapning med en stjernelignende glorie av rå kaosenergi hengende over ryggen. Fra den gapende, øyeløse munnen strekker det seg ni enorme tentakler som drypper av ichor, og til og med de to halene har avskyelige hoggtenner og piskende tunger. Dyrets forvridde skinn er oversådd med pigger, ranker og utvekster, og underkroppen kan ha fremtredende pigger eller et par deformerte sekundære armer. Settet inneholder også to alternative hoder uten tentakkelmunn - ett hånlig ansikt med horn og tre tunger, og et annet med grimaserende munn og skremmende utvekster.

 


Mutalith Vortex Beast kan brukes av Slaves to Darkness-hærer i Warhammer Age of Sigmar og Thousand Sons-hærer i Warhammer 40 000. Det kan også bygges som en Slaughterbrute, et rasende beist bundet av mørk trolldom.


Dette settet består av 78 plastkomponenter og leveres med en Citadel 120x92 mm oval base. Denne miniatyren leveres umalt og krever montering.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser