Soulblight Gravelord Coven Throne Warhammer Age of Sigmar

Soulblight Gravelord Coven Throne

Warhammer Age of Sigmar

Varenr: 120656
470,-
Forventet til lager 31.05.2024
-+
Forventet til lager 31.05.2024

For noen Soulblight-vampyrer blir blodkonsumet mer enn en unaturlig nødvendighet, men en besettelse som dominerer hvert eneste øyeblikk av tilværelsen. Disse sanguinarkene sitter i den makabre luksusen som en blodsøker-palanquin er, og dirigerer sine spektrale bærere inn i striden mens de nyter skrikene som utløses av bansheene som er bundet til vognen. Brygget som en Bloodseeker Palanquin bringer med seg til slagmarken er berusende, og Soulblight-vampyrene som er påvirket av det, kaster seg over fienden i en orgie av slakting som farger bakken dypt karmosinrød.


Bloodseeker Palanquin er en enorm modell som har en nedre halvdel av ren eterisk galskap. Spøkelsesaktige, og av og til pansrede, ranker strekker seg skrått oppover, og i spissen sitter skjelettryttere på pansrede hester. I midten av modellen står den uhyggelige, kappekledde Sanguinarch, som er omgitt av en sverm hylende banshees. Byggesettet er pyntet med en utrolig rekke detaljer, fra lykter og skjeletter til spøkelsesaktige vinder, dekadente puter og magiske flammer.


Dette enorme plastsettet i flere deler inneholder 87 komponenter og en Citadel 120x92 mm oval base som du kan bruke til å bygge en Bloodseeker Palanquin, en Coven Throne eller en Mortis Engine.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
50%
360,-
180,-
Antall på lager: 3
Kundeanmeldelser