Army Transport Backpack - Large

Green Stuff World

Varunummer: 162119
1 499,-
Forventet til lager 2024-10-23
-+
Forventet til lager 2024-10-23

GSW Army Transport Backpack er den perfekte løsningen for å frakte og beskytte miniatyrfigurene dine. Denne slitesterke og lette ryggsekken, laget av Oxford-stoff, rommer over 200 figurer fordelt på fire nivåer med justerbare skuffer. Det robuste MDF-kabinettet gir ekstra beskyttelse, og den polstrede designen sikrer trygg transport av dine verdifulle miniatyrer. Ryggsekken kan bæres på ryggen eller som en skulderveske, og er ideell for turneringer og spilløkter. Med enkle tilpasningsmuligheter og praktiske bæreløsninger er GSW-ryggsekken et uunnværlig verktøy for enhver krigsspiller.


GSW Army Transport Backpack er ryggsekkversjonen av vår Army Transport Bag, spesielt utviklet for å beskytte figurene dine under transport. Den kan brukes på ryggen, eller rett og slett som en reiseveske med en stropp på tvers for å bære den på skulderen.


GSWs transportryggsekk for miniatyrer er et uunnværlig tilbehør for krigsspillere og miniatyrsamlere. Dette produktet skiller seg ut ved å kombinere funksjonalitet, holdbarhet og komfort, og er en optimal løsning for transport og beskyttelse av ømfintlige miniatyrer under reiser og flytting. Ryggsekken er laget av Oxford-stoff, som er kjent for sin letthet og slitestyrke, noe som gjør den ideell til å tåle hyppig bruk og ugunstige transportforhold. I tillegg sørger polstringen for ekstra beskyttelse mot støt og fall, slik at miniatyrene kommer frem til bestemmelsesstedet i perfekt stand.


Med en kapasitet på mer enn 200 figurer er denne ryggsekken perfekt for dem som har behov for å frakte et stort antall miniatyrer til turneringer, spilløkter eller utstillinger. Miniatyrene er fordelt på fire nivåer, noe som gir en effektiv og lett tilgjengelig organisering. Dette oppbevaringssystemet suppleres av avtakbare metalliserte skuffer som gjør det enkelt å ordne og få tilgang til miniatyrene. MDF-brettene har et selvklebende metallbelegg som gir en stabil og sikker base for de magnetiserte figurene. Ryggsekken har fire skuffer og 21 justerbare høyder, slik at den innvendige plassen kan tilpasses den enkelte brukers behov og miniatyrenes størrelse.


For å sikre ryggsekkens integritet og innholdets sikkerhet har GSW et forsterket MDF-kabinett. Denne innvendige strukturen gir stivhet og holdbarhet, og beskytter miniatyrene mot mulig knusing eller deformasjon under transport. I tillegg er GSW-ryggsekken designet for å være ekstremt allsidig når det gjelder transport. Den kan brukes som en tradisjonell ryggsekk, som bæres komfortabelt på ryggen, eller som en reiseveske, som kan bæres over den ene skulderen ved hjelp av en stropp på tvers av kroppen.


Brukervennligheten er en annen enestående egenskap ved denne ryggsekken. I tillegg til kapasitet og styrke er GSW utstyrt med en lang skulderrem og et topphåndtak, elementer som er designet for å gi komfortabel håndtering. Disse detaljene gjør det enkelt å løfte og bære sekken, selv når den er fullastet. For de som trenger ekstra plass, kan GSW-ryggsekken modifiseres. Det er mulig å fjerne det første nedre, avtakbare skuffebrettet og lime metallisert gummi direkte på bunnen av skuffen. Dette innebærer at gummien klippes til med en saks slik at den passer godt inn i bunnstrukturen. Ved å gjøre dette er det nedre nivået ikke lenger avtakbart, men du får noen ekstra centimeter med innvendig plass, noe som kan være avgjørende for å bære større miniatyrer eller ekstra tilbehør.


Når det gjelder målene, måler ryggsekken 45x30x18 cm, noe som gjør den kompakt og enkel å håndtere. Totalvekten er 3,2 kg, noe som gjør den lett med tanke på bæreevne og beskyttelsesnivå. Det følger med en monteringsanvisning i ryggsekken, som gir detaljert veiledning for riktig plassering og justering av brettene. Dette sikrer at brukerne kan sette opp ryggsekken på en effektiv og sikker måte, slik at de får mest mulig ut av den tilgjengelige plassen.


Inkluderer:

  • 1x Warhammer-ryggsekk
  • 1x komplett skap
  • 4x skuffer +4x selvklebende metallisert gummiplate


Advarsel: Denne bærevesken må beskytte krigsspillhærene dine, så det er absolutt nødvendig å forsterke monteringen med PVA-lim.


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Recensioner