Munchkin Big Box Brettspill Munchkin Big Box Brettspill

Munchkin Big Box Brettspill

Varunummer: 161779
1 899,-
Forventet til lager 2024-11-30
-+
Forventet til lager 2024-11-30

Munchkin Big Box inneholder Munchkin-basisspillet, seks utvidelser som tidligere er utgitt alene, og femti nye kort - mer enn 650 i alt. I tillegg følger det med et spillbrett, et sidebrett, standees, Kill-O-Meters, terninger, andre komponenter som kreves for å spille, og noen ting som bare er for syns skyld.


Munchkin er et satirisk kortspill basert på klisjeene og kuriositetene i Dungeons & Dragons og andre rollespill. Hver spiller starter på nivå 1, og vinneren er den første spilleren som når nivå 10. I løpet av spillet kan spillerne tilegne seg karakterklasser i kjent D&D-stil, som til en viss grad bestemmer hvilke kort de kan spille.


Det finnes to typer kort: skatter og møter. Hver tur «sparker inn døren», og trekker et møtekort fra kortstokken. Vanligvis innebærer dette en kamp mot et monster. Monstrene har sine egne nivåer, og spillerne må prøve å overvinne det ved hjelp av nivåene, våpnene og kreftene de har tilegnet seg i løpet av spillet - eller løpe sin vei. Andre spillere kan velge å hjelpe spilleren eller hindre ham/henne ved å legge til ekstra monstre i kampen. Å beseire et monster vil vanligvis resultere i at man trekker skattekort og får flere nivåer. Å bli beseiret av et monster resulterer i «dårlige ting», som vanligvis innebærer at man mister nivåer og skatter.


Antall spillere: 3-6
Alder: 10+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i Munchkin Big Box. Passende kortbeskyttere finner du her (614 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Recensioner