West Riding Revisited Brettspill

West Riding Revisited Brettspill

Varunummer: 161765
569,-
Forventet til lager 2024-10-03
-+
Forventet til lager 2024-10-03

West Riding Revisited løser mange av «nedetidsproblemene» med West Riding. Temaet er igjen Storbritannia under den industrielle revolusjon.


Spillerne følger følgende turfølge for å bli den investoren som har tjent mest penger. Fasene i en tur er: by på aksjer, bygge bane, bytte aksjer (i forholdet to til én: to basisaksjer for en grupperingsaksje), betale utbytte og rekkefølgen på turene. Spillet avsluttes enten ved at spillmarkøren (et lite trelokomotiv) når spillets sluttfelt ELLER ved at alle de seks grunnbanene er ferdige. Når spillet er slutt, begynner den store utbetalingen, der spillerne likviderer alle beholdningene sine. Spilleren med mest penger vinner.


I dette spillet er fargestift-aspektet fra forgjengeren borte. Kuber brukes til å vise ekspansjonsforbindelser. Noen aksjer begynner også i hendene på «dummy»-spillere. Dette gjør at spillåpningen ikke er fullt så åpen. Det finnes en avansert spillvariant som gir et variabelt startoppsett hvis grunnspillets åpning blir for skriptet.


Antall spillere: 3-6
Alder: 12+
Spilletid: 120 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Recensioner