Queen By Midnight Quarter Past Brettspill Queen By Midnight Quarter Past Brettspill

Queen By Midnight Quarter Past

Brettspill

Varunummer: 161635
569,-
Forventet til lager 2024-10-03
-+
Forventet til lager 2024-10-03

Queen by Midnight: Quarter Past er en oppfølger til Darrington Press' Queen by Midnight-utgivelse fra august 2023, som kan spilles som en frittstående utvidelse eller som et tillegg til hovedspillet. Velg en prinsesse å kjempe sammen med i dette oppslukende kortspillet med strategi, forræderi, list og muskler.


For første gang kan du kjempe med så få som to spillere! Denne nye, frittstående utvidelsen er laget for å være en flott introduksjon til Queen by Midnight og inneholder massevis av nye muligheter for å spille med det originale spillet: 4 helt nye prinsesser med sine egne strategier og et vell av nye basarkort som kan rokke ved strategiene i originalspillet.


Midnattsdronningen er død....Fire nye utfordrere melder seg på i den store konkurransen som er kjent som Midnattsregelen: en 24-timers prøve i kamp og list der prinsessene i Tolvfold er innkalt til hoffet for å kjempe mot hverandre. Ved midnatt vil den mektigste prinsessen som står igjen, bli kronet til den nye herskeren av Twelvefold.

 

  • Velg mellom fire dynamiske prinsesser, hver med en unik strategi og stil.
  • Spill kort for å generere innflytelse, som du kan bruke på markedene for å øke din makt og innflytelse.
  • Etter hvert som spillet utvikler seg, får du tilgang til kraftigere kort fra basar-kortstokken og prinsessens krigskiste.
  • Sikre innsatsen din ved å love lojalitet til andre spillere for muligheten for en delt seier!
  • Eliminer andre prinsesser ved hjelp av rå makt eller ved å ha mest makt og helse når klokken slår midnatt.


Antall spillere: 2-4
Alder: 12+
Spilletid: 60-90 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Recensioner