Mezen Brettspill Mezen Brettspill

Mezen Brettspill

Varunummer: 161598
619,-
Forventet til lager 2024-11-30
-+
Forventet til lager 2024-11-30

I Mezen tar du rollen som en nordlig håndverker som lager intrikate ornamentale malerier på bestilling. Kombiner symboler og snu brikker for å oppnå mål og tjene poeng.


Langt mot nord, i landet med mørke dager og hvite netter, renner elven Mezen. Fra enger og skogbryn galopperer hester mot den, fugler strømmer til den, rever løper til den. Ikke engang mannen kunne motstå denne elven. Mannen gikk til den og ble der i århundrer. Mezens natur forbløffet mannen så mye at han bestemte seg for å minnes den. Han samlet sot, svart som natten selv, og leire, rød som solen, tok en pensel og begynte å skape. Slik oppstod det berømte Mezen-maleriet - stilen som dette spillet er basert på.


Hver tur velger spillerne en gruppe identiske symboler som skal fjernes fra «maleriet», og skyver ned brikkene over for å fylle de tomme plassene. Deretter snur de de fjernede brikkene til motsatt side - fra hvitt til svart - og plasserer dem på de nye tomme plassene. Ved å endre plasseringen av symbolene på denne måten prøver spillerne å oppnå mål og score. Den som har flest poeng etter ti runder, har vunnet.


Antall spillere: 1-5
Alder: 8+
Spilletid: 30 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Recensioner