Altay Dawn of Civilization Brettspill Altay Dawn of Civilization Brettspill

Altay Dawn of Civilization Brettspill

Varunummer: 161595
669,-
Forventet til lager 2024-11-11
-+
Forventet til lager 2024-11-11

Altay: Dawn of Civilization er en original blanding av kortstokkbygging, sivilisasjonsutvikling og områdeutvidelse. Spillerne kontrollerer én av fire fraksjoner, som hver representeres av en startkortstokk med unike kort og med subtile forskjeller i antall «basiskort». Hver tur bruker spillerne kortene sine til å produsere ressurser (stein, metall, tre, kunnskap), bygge nye bosetninger og ekspandere på brettet, angripe eller forsvare seg mot fienden, eller manipulere kortstokken eller korthånden sin.


I en endeløs årrekke har fire mystiske folk i en bortgjemt region dypt inne i hjertet av et enormt kontinent utviklet ulike kulturer, der magi og teknologi har smeltet sammen i en delikat balanse med naturen og seg imellom. Nå står de overfor en utfordring: ankomsten av nye bosettere, som bringer med seg mer avansert håndverk og teknologi, nye våpen og kampteknikker og en helt annen livsstil.


Hvordan vil du som leder for en av de opprinnelige innbyggerne i Altay reagere på denne utfordringen? Vil du være åpen for å ta imot de nye bosetterne og smelte sammen med dem, eller vil du fokusere på dine gamle tradisjoner? Vil du utvide riket ditt eller utvikle ny kunnskap? Vil du bygge monumenter som skal vare evig, eller knuse fiendene dine med hærene dine?


Spillbrettet representerer en av regionene der de fire folkene er i konflikt med hverandre, og hvert område kjennetegnes av ulike terrengtyper og forekomsten av ulike ressurser. Kortspill og brettutvidelser er fullt integrert, ettersom mange kort får større effekt hvis man kontrollerer de riktige territoriene. Ved hjelp av ressursene som produseres av kortene eller samles inn fra spillebrettet, kan spillerne skaffe seg og legge til nye kort i kortstokken sin, som representerer de nye bosetterne og deres håndverk.


Spillerne kan også bruke ressurser på å utvikle «prestasjoner» - spesielle kort som legges permanent til en fraksjon, og som gir den ekstra evner eller poeng.


Seieren oppnås gjennom en kombinasjon av territoriell ekspansjon, teknologisk utvikling og suksess med å skape varige minner om sivilisasjonens prestasjoner.


Antall spillere: 2-4
Alder: 10+
Spilletid: 45-90 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Recensioner