The Breach Brettspill The Breach Brettspill

The Breach Brettspill

Varunummer: 161492
1 999,-
Forventet til lager 2024-09-25
-+
Forventet til lager 2024-09-25

The Breach er et konkurransespill for 1-4 spillere, som varer i ca. 25 minutter per spiller, der de forsøker å bryte seg inn i Gene.sys-databasen for å stjele hemmelig informasjon. Hver spiller er en Breacher, en digital opprører som styres av sine egne idealer eller fraksjonens interesser.


Planeten Jorden ... slutten av det 21. århundre: Achab Corporation påvirker og dominerer kloden ved hjelp av enestående teknologi, som de har fått tilgang til via Gene.sys, en hemmelig database av ukjent opprinnelse som har vist seg å være en gruve av informasjon og kunnskap.

Achab Corporation er imidlertid ikke den eneste enheten som er ute etter disse hemmelighetene: Breachers er eksperthackere som er i stand til å koble seg til Gene.sys for å stjele informasjon og øke fraksjonens makt og prestisje. Sikkerhetssystemet A.R.M. (Achab Remote Mind), en sofistikert kunstig intelligens utviklet av Achabs ingeniører, oppdager og bekjemper proaktivt alle forsøk på inntrenging i Gene.sys, men det ser ut til at noe går galt med det ...


Spillkartet er Gene.sys, et virtuelt univers av mystisk opprinnelse, som for øyeblikket kontrolleres av Achab Corporation. Etter å ha hacket seg inn i databasen må Breacher-avatarene møte flere farer: ikke bare andre Breachers, men også I.C.E. kontrollert av A.R.M. (Achab Remote Mind), som vil prøve å stoppe inntrengingene. Ved behov vil A.R.M. også bruke mektige voktere for å prøve å sette en stopper for inntrengingsforsøkene.


The Breach er en Net Crawler med et særegent ressursstyringssystem, faste innsamlingsmekanikker og variable krefter. Målet ditt er å spre virusene dine i databasen, samtidig som du samler inn så mye informasjon som mulig.


Spillet er strukturert i tre faser: Brannmur (I.C.E. kjører subrutinene sine mot spillerne), Handlinger (avatarene velger og utfører handlingene sine) og Nett (avatarene konfigurerer ferdighetene sine og stjeler informasjon ved hjelp av virus). Du kan oppgradere avataren din, tildele virus, kjempe mot vakter og andre avatarer, utforske rommene i Gene.sys, men også installere programmer og bruke juksekoder for å manipulere databasen etter dine behov.


Vær også oppmerksom på helsen til Avataren din: hvis den får nok skade, vil den bli koblet fra nettverket og koblet til igjen på et annet sted! Men du kan også spille mer strategisk og dra nytte av denne hendelsen...


Hvert spill i The Breach vil være forskjellig fra det forrige: valget mellom Avatar, Breacher og databasestruktur gir en ny utfordring hver gang, og spillerne må være smarte for å identifisere den beste strategien for å optimalisere de tilgjengelige ressursene.


Antall spillere: 1-4
Alder: 14+
Spilletid: 60-90 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Recensioner