Sandbag Kortspill Sandbag Kortspill Sandbag Kortspill Sandbag Kortspill

Sandbag Kortspill

Varunummer: 161296
229,-
Forventet til lager 2024-10-07
-+
Forventet til lager 2024-10-07

I Sandbag har du blitt med på en varmluftsballongfestival der målet er å fly høyere enn motstanderne dine. Dump så mange sandsekker du kan - og prøv å få tak i raketter også! - for å sende deg selv høyere og høyere for å vinne.


Sandbag er et spill der det gjelder å unngå stikk, manipulere trumf og rekonfigurere korthånden din. I hver av de tre rundene konfigurerer du kurven din med to åpne kort; den vanligste fargen blant alle spillernes kort er trumffargen. I hvert stikk spiller spillerne enten fra hånden, spiller en sandsekk (for å sluntre, det vil si unngå å vinne stikket) eller spiller et av motspillernes åpne kort. I løpet av runden kan trumfen endre seg etter hvert som antall og type åpne kort byttes ut med skjulte sandsekker. Fem rakettkort med negative poeng er i spill hver runde, og det gjelder å vinne disse samtidig som man unngår sandsekkkortene, for til slutt er det spilleren med lavest poengsum som vinner.


Sandbag er et interaktivt triksespill for 3-6 spillere, og det fungerer utmerket ved høyere spillerantall!


Antall spillere: 3-6
Alder: 10+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i Sandbag. Passende kortbeskyttere finner du her (71 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Recensioner