Dreadful Meadows Brettspill Dreadful Meadows Brettspill Dreadful Meadows Brettspill

Dreadful Meadows Brettspill

Varunummer: 161253
699,-
Forventet til lager 2024-12-31
-+
Forventet til lager 2024-12-31

Velkommen til Dreadful Meadows - et land fullt av triks og godteri, der sprø konditorer konkurrerer om å være sesongens søteste leverandør!


Du spiller en konditor som sår og dyrker skumle frø for å skape de mest gavmilde godteriavlingene ved å plassere ut godteriplasser. Etter hvert som rundene skrider frem, kan du utvide og eksperimentere med godteriene dine! Tryll frem et mannskap av magiske Sugar Sprites som kan hjelpe deg med sine unormale evner. Etter hvert som du får fremgang, kan du tilkalle de grusomme Harvesters for å intensivere omsetningen, eller bruke godteriet ditt til å oppdage nye concoctions.


Hvert spill er unikt gjennom ditt valg av konditor og strategiene du bruker. Handlinger og lappesorter er begrenset, så suksessen din på engen vil avhenge av kalkulerte avgjørelser i utvidelsen av engen din, blandingene du lager, og hvordan du bruker Sugar Sprites og Harvesters.


Vil din Dreadful Meadow bli en vederstyggelighet, eller sesongens søteste sensasjon?


Antall spillere: 1-4
Alder: 13+
Spilletid: 30-60 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i Dreadful Meadows. Passende kortbeskyttere finner du her (40 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Recensioner