Beacon Patrol Ships & Shores Expansion Utvidelse til Beacon Patrol

Beacon Patrol Ships & Shores Expansion

Utvidelse til Beacon Patrol

Varunummer: 160845
239,-
Forventet til lager 2024-10-09
-+
Forventet til lager 2024-10-09

Ships & Shores er den første utvidelsen til Beacon Patrol, og introduserer 7 nye skipstyper med varierende vanskelighetsgrad og 20 nye utforskningsbrikker. Når du beveger deg langs kysten, møter du nye skip som kan hjelpe deg med å navigere i det vanskelige terrenget som venter. Slå deg sammen med de andre skipene, og kombiner deres unike evner for å beskytte kysten. Men vær oppmerksom på at selv om skipene kan hjelpe deg på reisen, krever de kyndige hender for å fungere!

 

  • Konstruksjonsskip: Du kan fylle på 1 bevegelsesbrikke hver gang du plasserer en brikke.
  • Forskningsfartøy: Du kan bytte opp til 2 brikker hver tur.
  • Kystvaktskip: Du kan bruke 1 bevegelsesbrikke for å flytte til en hvilken som helst utpostbrikke eller Beacon Patrol HQ.
  • Svevefartøy: Du kan bruke 1 bevegelsesbrikke for å plassere en brikke som er forbundet med land og flytte til den, og 2 bevegelsesbrikker for å flytte 1 felt over land.
  • Pilotskip: Du kan ikke flytte skipet ditt til en brikke når du plasserer det, med mindre du bruker en bevegelsesbrikke. På grunn av dette kan du plassere brikker som er forbundet med deg via land.
  • Ferge: Du kan flytte opptil 3 brikker i en rett linje når du bruker en bevegelsesbrikke. Du kan ikke bytte brikker på din tur.
  • Ubåt: Du kan bytte 1 av de uspilte brikkene dine med den øverste brikken i avleggsbunken. Du får ikke påfyll av bevegelser ved å kaste brikker.

 

I tillegg til disse nye kreftene vil noen av disse skipene legge til nye brikker i spillet, noe som gir flere måter å score på samt nye utfordringer!


Antall spillere: 1-4
Alder: 8+
Spilletid: 30-45 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
295,-
Ventes inn 2024-11-30
Recensioner