Gnoming A Round Kortspill Gnoming A Round Kortspill Gnoming A Round Kortspill Gnoming A Round Kortspill

Gnoming A Round Kortspill

Varunummer: 160820
279,-
Forventet til lager 2024-12-31
-+
Forventet til lager 2024-12-31

Gnoming A Round er et kortspill inspirert av Grandpa Beck's Golf. Akkurat som i det store, folkelige minigolfspillet skal du og de andre nissene gjøre deres beste for å gjenskape spillet ved å oppnå lavest poengsum. I løpet av tre runder skal dere samle og ordne kort i et rutenett på 3 x 3.


Få poengsummen så lav som mulig ved å plassere kort med negativ verdi i rutenettet eller ved å lage rader eller kolonner med tre identiske kort med positiv verdi, noe som vil gi deg negative poeng som tilsvarer den matchende verdien i settet (for eksempel: en rad med tre 6-er vil gi deg -6 poeng).


Så snart en spiller ikke har flere kort med bildesiden ned i rutenettet sitt, tar hver av de andre spillerne en siste runde, og runden er over. Etter tre runder summerer dere poengene og finner ut hvilken nisse som har vunnet spillet. Feir seieren ved å bære dem rundt i hjemmet og rope navnet deres!

 

Rowan var en rastløs gnom som var lei av det daglige gnomlivet med hagearbeid, biesamtaler og eikenøttesamling. Han så på seg selv som en eventyrer og red ofte på skilpadden sin gjennom den store skogen for å spionere på de store folkene, og kom tilbake til landsbyen med både merkelige og fantastiske historier. På et slikt eventyr kom Rowan tilbake til landsbyen med en fortelling som trollbandt dem alle: utmeislede slott, ruvende vindmøller, drager av gips og grønne plener under et glitrende og majestetisk skilt med påskriften "Minigolf". Nissene satte straks i gang med arbeidet, fast bestemt på å gjenskape dette grønne eventyrlandet. Etter en uke med iherdig trimming, graving og luking sto Helnas gylne Eikenøtt-trofé på en pidestall bortenfor det siste hullet. Banen på Stottingham Shire var åpen, og spillet var klart til å begynne!


Antall spillere: 2-7
Alder: 7+
Spilletid: 15-30 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Recensioner