Altered TCG Hero Standees Ordis Altered TCG Hero Standees Ordis Altered TCG Hero Standees Ordis Altered TCG Hero Standees Ordis Altered TCG Hero Standees Ordis Altered TCG Hero Standees Ordis

Altered TCG Hero Standees Ordis

Varenr: 160438
149,-
Forventet til lager 13.09.2024
-+
Forventet til lager 13.09.2024

Altered TCG Premium Hero Standees (Ordis) i akryl er designet for å berike spillernes opplevelse ved å bringe heltene og følgesvennene i Altered rett til spillbordet! Det høykvalitets akrylmaterialet kombinert med det stilige Altered-kunstverket er ideelt for en oppgradert spillopplevelse. Spesielt i kombinasjon med Premium Adventure Track gjør Premium Hero Standees hvert spill til en spennende ekspedisjon med favorittfigurene dine. Gamegenics standees er et must for alle entusiastiske spillere av Altered!


Se alle Altered TCG-produkter her.


Det vil være seks sett med standees tilgjengelig, ett for hver av de seks fraksjonene i spillet. Hvert sett inneholder 3 heltefigurer og 3 ledsagerfigurer - alle helter og ledsagere fra spillets første sett er representert! Hvert sett har også en unik form på figurene, noe som gjør det enkelt å skille mellom helter og følgesvenner fra de ulike fraksjonene.

 

  • Sett med 8 standees: 3x heltefigur, 3x figur av ledsager, inkludert 2 generiske standees (helt og følgesvenn)
  • 6 forskjellige sett, som matcher de seks fraksjonene i spillet
  • Gjenkjennelig form for hver fraksjon
  • Førsteklasses akrylkvalitet, skapt for å berike spillernes opplevelse
  • Perfekt for alle Altered-spillere
  • Syrefrie, uten PVC


Utgivelsesdato: September 2024


Les merSkjul
Vi anbefaler også
1 298,-
Ventes inn 13.09.2024
429,-
Ventes inn 13.09.2024
289,-
Ventes inn 13.09.2024
Kundeanmeldelser