Warhammer 40K RPG Aeldari Inheritance Wrath & Glory - Inheritance of Embers

Warhammer 40K RPG Aeldari Inheritance

Wrath & Glory - Inheritance of Embers

Varenr: 161622
499,-
Forventet til lager 30.11.2024
-+
Forventet til lager 30.11.2024

Aeldari: Inheritance of Embers er den ultimate Wrath and Glory-kildeboken for både Aeldari-spillere og spilledere. Dette omfattende supplementet er det perfekte utgangspunktet for et helt Aeldari-fokusert eventyr eller for å utvide den gåtefulle xenos' rolle i en eksisterende kampanje. Utforsk de ødelagte ruinene av Craftworld Ul-Khari, plyndre uforsiktige voidships som dristige Corsairs, eller ta til og med sjansen på å navigere i den intrikate og brutale politikken i selve Commorragh.


I likhet med den knuste krigsguden Kaela Mensha Khaine er de eldgamle aeldariene et splittet folk. Som arvtakere til et galakseomspennende imperium som bukket under for ødeleggelsen, frykter alle aeldari grepet til Hun som tørster. Alle har blitt tvunget til å finne sin egen måte å håndtere denne truende redselen på - noen har valgt å følge en smal sti av fokus og hengivenhet, mens andre mater hennes umettelige sult med lidelsen og smerten fra ofrene sine.


Aeldari: Inheritance of Embers er spekket med detaljer om alle de fire store Aeldari-fraksjonene: Asuryani, Corsairs, Harlequins og Drukhari.

 

  • Utforsk historien til aeldariene, fra deres eldgamle, galakseomspennende imperium til den relativt lille håndfullen overlevende som lever i glørne av det som er igjen.
  • Dusinvis av nye arketyper på alle nivåer, med ikoniske troppetyper fra alle de fire fraksjonene
  • Detaljerte rammer og råd for å drive Aeldari-fokuserte spill
  • Elegant og dødelig Aeldari-utstyr, -våpen og -rustninger
  • Detaljerte NPC-profiler som kan brukes som beskyttere eller Nemesis i Wrath and Glory-spill som dreier seg om Aeldari-tilstedeværelsen i Gilead-systemet.

Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser