Starfinder RPG Playtest Rulebook Second Edition

Starfinder RPG Playtest Rulebook

Second Edition

Varenr: 159783
619,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

Starfinder Playtest Rulebook bringer Starfinder inn i en ny tidsalder med kompatibilitet, ettersom Starfinder nå bruker samme regelmotor som den populære andreutgaven av Pathfinder-rollespillet. I denne spilltesten for den nye utgaven finner du seks nye klasser, 10 slekter, nye ferdigheter, nye ferdigheter, futuristisk utstyr inkludert forsterkninger og oppgraderinger, nye science-fantasy-magi og mye mer!


Du kan selv være med på å forme Starfinders fremtid ved å delta i en morsom og grundig playtest med et av de mange playtesteventyrene som lanseres i løpet av testperioden, eller ved å prøve ut de nye reglene i dine egne spill. Hvis du noen gang har hatt lyst til å avfyre et gatlinggevær mot en horde av stormende romvesener mens du ler truende, kjempe mot roboter i et forlatt stjerneskip som en solridder eller hacke datasystemer med planter som en mystisk xenodruide, så har Starfinder Playtest Rulebook noe for deg!


Denne 264-siders softcover-regelboken er fullpakket med nytt innhold som lar deg bygge en science-fantasy-figur fra nivå 1 til 20. Lag en figur for å delta i Starfinder Playtest, eller se hvordan dette nye innholdet kan fungere i Pathfinder-kampanjen din. Det er opp til deg å forme fremtiden! (Du trenger et eksemplar av Pathfinder Player Core og Pathfinder GM Core for å bruke dette produktet).


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser