Call of Cthulhu RPG Arkham Call of Cthulhu RPG Arkham

Call of Cthulhu RPG Arkham

Varenr: 159668
518,-
Forventet til lager 03.05.2024
-+
Forventet til lager 03.05.2024

Call of Cthulhu: Arkham er den definitive guiden til Call of Cthulhus karakteristiske setting. Det er mer enn bare et supplement til Call of Cthulhu-rollespillet. Med en rikholdig beskrivelse av både Arkhams og det berømte Miskatonic-universitetets historie, kart over gater og nabolag og hundrevis av steder, er denne boken perfekt for fans av mytefiksjon, så vel som brettspill, kortspill eller historier som utspiller seg i den sagnomsuste byen Arkham.


I Arkhams gater er trusselen fra Cthulhu Mythos alltid til stede. I den rolige byen i New England, der det prestisjetunge Miskatonic University ligger, skjuler Arkham kriminelle, smugkroer og en hekseforbannet historie.


Med 290 steder fordelt på 9 nabolag er Call of Cthulhu: Arkham det perfekte supplementet til en sandkassekampanje. Boken inneholder også sladder og rykter som kan brukes som utgangspunkt for scenarier, og over 80 fullt detaljerte NPC-er med egne hemmeligheter å oppdage - etterforskerne vil aldri stå uten et spor å følge opp!


Boken inneholder to plakater med Arkhams bykart (en for spillerne og en med skjult informasjon for vokteren!), samt en kopi i plakatstørrelse av forsiden av Arkham Advertiser - den perfekte rekvisitten for alle spill som utspiller seg i Arkham. Call of Cthulhu: Arkham introduserer også nye regler og ferdigheter for Arkham-etterforskerne.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser