Starfinder RPG Mechageddon SE Adventure Path - Special Edition

Starfinder RPG Mechageddon SE

Adventure Path - Special Edition

Varenr: 158714
1 069,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Mechageddon er et adventure/scenario for Starfinder RPG. På en barsk planet som kryr av kolosser - skremmende kaijuer som raserer byer med fryktinngytende kraft - kjemper modige mech-piloter mot monstrene for å beskytte verdens befolkning. Mens krigen om kontrollen over planeten Daimalko raser videre, planlegger en mystisk tredje makt å bruke en eldgammel artefakt til å rense planeten for alt liv. Det er på tide at Daimalkos forsvarere ruster seg mot en ny trussel!


Denne 184-siders innbundne kampanjen forteller historien om de ferske mech-pilotene på Daimalko, som starter som forsvarere av byen og tar steget opp til stjernene etter hvert som heltene blir galaktiske kjendiser. Denne episke kampanjen strekker seg fra nivå 3 til 18 og inneholder nye mechs, bonuseventyr som kan brukes som mellomspill i kampanjen eller som enkeltstående eventyr, kart i mech-størrelse og mye mer. Mechageddon! er en spennende introduksjon til mech-kamp og Starfinder-rollespillet, spekket med eventyrinnhold og nye regler du kan bruke til å lage den ultimate mech-kampanjen!


Denne luksuriøse spesialutgaven er innbundet i kunstskinn med metalliske pregede omslagselementer og et innbundet bokmerke.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser