Civilization VII Deluxe Edition PS5

Civilization 7

Varenr: 162028
999,-
Forventet til lager 04.02.2025
-+
Forventet til lager 04.02.2025

Civilization VII (7) Deluxe Edition til PS5 inkluderer følgende:

 

  • Civilization VII (7) spillet til PS5
  • Tidlig tilgang - spill fra 6. februar!
  • Tecumseh og Shawnee DLC Pack
  • Crossroads of the World Collection, som slippes etter lansering. Inkludeer 2 nye ledere, 4 nye sivilisasjoner, 4 nye underverk, en spesiell kosmetisk bonus og mer!
  • Deluxe Content Pack som inkludeer 2 leder-personaer, 4 profiltilpasninger og 1 alternativt speiderskin

 

Sid Meier's Civilization VII (7) til PS5 gir deg muligheten til å bygge det største imperiet verden noensinne har sett! I Civilization 7 VII (7) er det dine strategiske beslutninger som former den unike kulturelle linjen i imperiet ditt. Hersk som en av mange legendariske ledere fra hele historien, og styr historiens gang ved å velge en ny sivilisasjon som skal representere imperiet ditt i hver tidsalder av menneskelig fremgang.


Bygg byer og arkitektoniske underverker for å utvide territoriet ditt, forbedre sivilisasjonen din med teknologiske gjennombrudd, og erobre eller samarbeid med rivaliserende sivilisasjoner mens du utforsker den ukjente verdenen. Jakt på velstand i en oppslukende solo-opplevelse, eller spill sammen med andre i flerspillerspill på nettet.


Enten du velger å følge en vei med røtter i historien eller tenke nytt for å finne din egen vei fremover, kan du bygge noe du tror på og skape en arv som gir ekko gjennom tidene i Civilization VII (7).

 

  • BYGG ET IMPERIUM SOM TÅLER TIDENS TANN: Led imperiet ditt gjennom forskjellige tidsaldre i menneskehetens historie. Hver tidsalder er sin egen rike, nyanserte reise, med unike spillbare sivilisasjoner, tilgjengelige ressurser, utforskbare landområder og til og med hele spillsystemer, noe som skaper en dyp, historisk oppslukende strategiopplevelse. Forsøk å oppnå viktige vitenskapelige, kulturelle, militære og økonomiske milepæler i hver tidsalder for å låse opp viktige fordeler i den neste!
  • UTVIKLE IMPERIET DITT ETTER HVERT SOM EN NY TIDSALDER GRYR: For å bygge en arv som virkelig står seg gjennom tidene, må du tilpasse deg. Skap din egen vei gjennom historien når du omformer imperiet ditt i starten av hver tidsalder, og velg fra et utvalg av nye tidsalderrelevante sivilisasjonsalternativer som bestemmes av dine tidligere prestasjoner i spillet. Når du utvikler imperiet ditt, låser du opp nye spillbonuser og unike enheter, slik at din nåværende sivilisasjon alltid er på høyden av sin makt.
  • SPILL SOM VISJONÆRE LEDERE AV FREMSKRITT: Spill som en berømt leder med en av Civilizations mest varierte lister hittil, fra tradisjonelle statsoverhoder kjent for sin militære styrke eller politiske dyktighet, til visjonære ledere som har hatt en evigvarende innvirkning på filosofi, vitenskap, menneskerettigheter og mye mer! Hver leder har en unik evne og kan forbedres ytterligere med tilpassbare attributter som du tjener gjennom spillet, slik at du kan forsterke eller endre strategien din fra en tidsalder til den neste. For første gang i seriens historie kan du velge leder separat fra sivilisasjonen din, noe som gir deg friheten til å skape helt nye strategier ved å blande og matche spillbonuser.
  • UTFORSK EN VERDEN SOM ER VEKKET TIL LIVE SOM ALDRI FØR: Sett ditt preg på en fantastisk detaljert verden! Imperiet ditt kommer til live med et stort og variert utvalg av kulturelle stiler, representert gjennom bygningsarkitektur og enhetsdesign. Ansikt til ansikt-interaksjoner med andre historiske ledere gjør at du kan fordype deg i alle diplomatiske handlinger og krigserklæringer. Etter hvert som territoriet ditt utvides og byene dine fortsetter å utvikle seg, kan du sømløst koble sammen overdådig gjengitte utsikter over imperiet ditt for å skape en livlig metropol.
  • TEST DINE STRATEGISKE EVNER I FLERSPILLER: Konkurrer mot andre spillere på nettet og bevis at du er en dyktig leder.** Flerspillerkamper kan være episke kampanjer i flere tidsaldre, eller foregå i én enkelt tidsalder, slik at du kan nyte et helt spill i én økt. Cross-play støttes, slik at du kan spille sammen med venner uansett hvor de befinner seg.
  • EN FORNØYELIG STRATEGIOPPLEVELSE FOR ALLE: Med mer enn 30 år med erfaring fra serien har Civilization VII et enormt vell av spillforbedringer som vil begeistre både veteraner og nykommere. Den reviderte opplæringsopplevelsen og de raffinerte spillsystemene gjør det enklere enn noensinne å komme i gang med Civilization, mens gamle spillere vil sette pris på en massiv pakke med spillforbedringer. Flytt hæren din som én under ledelse av en hærfører, lås opp progresjonsbonuser for lederne dine over flere spilløkter, kryss navigerbare elver og mye, mye mer!


Civilization VII (7) lanseres til PS5 11. februar 2025.


Les merSkjul
Vi anbefaler også
329,-
Antall på lager: 1
799,-
Ventes inn 07.02.2025
1 199,-
Ventes inn 30.11.2024
Kundeanmeldelser