Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

TELEFON SUPPORT:
38 17 83 13
Mandag-Fredag 8-16

TELEFON BUTIKK:
38 17 83 91
Mandag-Fredag 10-18
Lørdag: 10-16

RETURADRESSE:
Gamezone AS
Dronningensgate 12

4610 Kristiansand

 

WARHAMMER SUPPORT: Spørsmål vedrørende Warhammer? Kontakt oss på Skype ved å klikke her.

 

 
Gamezone AS ble etablert i 1991. Selskapet har sitt hovedkontor i Kristiansand, og er norskregistrert med foretaksnummer 986 273 018 MVA. For nærmere info trykk her.
 
Vårt fokus har hele tiden vært et stort utvalg, svært rask levering, lave priser og god service. Nettbutikken Gamezone.no ble etablert i 2002 og har siden utviklet seg til å bli en av Norges ledende spillbutikker på internett. Vi kan skilte med Norges største utvalg innen spill, Brettspill, Magic, Warhammer, ekstrautstyr og spesialprodukter, samt et enormt utvalg også innen andre, spennende varegrupper. Alle priser er oppgitt inkludert MVA, og gjelder for kjøp i nettbutikken. Frakt legges til prisen med kr. 39,-. For større pakker kan frakten øke opptil kr. 99,-. (Svært store pakker over 20 kg kan få noe høyere frakt).  Fraktbeløp oppgis i kassen før du velger å betale.
 
GAMEZONE BUTIKKEN I KRISTIANSAND
Alle varer som finnes i vår nettbutikk er også tilgjengelig i butikken i Kristiansand. Vi anbefaler deg å bestille i nettbutikken og skrive melding om at du ønsker å hente varen. Frakt vil da bli tatt bort når du henter vare og du får nettprisen. Så snart varen er klar til henting får du en tekstmelding på mobil. Handler du direkte i butikken kan butikkprisen være høyere enn nettprisen.