Magical Kitties RPG Kitty Noir

Magical Kitties RPG Kitty Noir

Product nr: 161003
178,-
Forventet til lager 7/25/2024
-+
Forventet til lager 7/25/2024

Kitty Noir er et supplement for Magical Kitties RPG som inneholder følgende:

 

  • En helt ny hjemby, Sunset City, som kan brukes til å starte en ny detektivserie eller introdusere et spennende mysterium som enhver besøkende pus kan avdekke!
  • Som en del av Cat Eyes Detective Agency jobber magiske katter sammen for å løse forbrytelser og oppdage hemmelighetene i Sunset City.
  • Kitty Noir er inspirert av klassiske film noir- og kriminalfilmer fra 1930-1950-tallet, og av gullalderens science fiction-historier om tidsreiser.
  • Inkluderer dessuten et plakatkart i full størrelse over Sunset City!


Velkommen til Sunset City, der det alltid er noe mistenkelig på gang ... og her snakker vi ikke om tunfisk. Enten det er ranet av et uvurderlig kunstverk eller et uforklarlig tilfelle av hukommelsestap, har kattene i Sunset City hendene fulle. Derfor har de dannet Cat Eyes Detective Agency. For selv om menneskelige detektiver er ganske gode til jobben sin, må det noen ganger magi til for å avdekke hva som VIRKELIG foregår i denne byen.


Og hva ER det egentlig som foregår? Hvorfor finnes det ingen smarttelefoner eller datamaskiner, men bare gammeldagse telefoner og radio? Hvorfor husker ikke folk livene sine utenfor byen? Hvorfor stjeler vanligvis gode naboer juveler, kidnapper katter og utpresser borgermesteren? Med litt graving vil pusedetektivene finne ut at det er mye mer i Sunset City enn det man ser ved første øyekast. Noen har frosset byen i tiden, inne i en magisk boble, og de vil ikke at noen skal få vite om det!


Les merSkjul
Alternatives
Reviews