Marvel Crisis Protocol Black Bolt/Medusa Marvel Crisis Protocol Black Bolt/Medusa Marvel Crisis Protocol Black Bolt/Medusa Marvel Crisis Protocol Black Bolt/Medusa

Marvel Crisis Protocol Black Bolt/Medusa

Product nr: 161055
559,-
Forventet til lager 7/25/2024
-+
Forventet til lager 7/25/2024

 Marvel Crisis Protocol: Black Bolt & Medusa er en Character Pack (CP 34) for Marvel Crisis Protocol.


Blackagar Boltagon, kjent som Black Bolt, er kongen av de umenneskelige, en menneskestamme som er genetisk konstruert av Kree-imperiet for å være levende våpen. Med stemmen sin kan Black Bolt mobilisere en enorm kraft. Når han snakker, kan han produsere en sjokkbølge som kan jevne en hel by med jorden. Selv en hvisking fra Black Bolt gjør fiendene hans svake og ødelagte. Han har gjennomgått en streng trening for å kontrollere denne kraften, og han velger å være helt stille. Det er bare når Black Bolt forsvarer sitt folk at han slipper løs kraften i sin destruktive stemme.


Medusalith Amaquelin-Boltagon, eller Medusa, er Black Bolts kone og dronning av Inhumans. Da hun ble utsatt for Terrigen-tåken, fikk hun psykokinetisk kontroll over håret sitt. Hvert hårstrå er sterkere enn stål, og hun kan manipulere dem som en rekke utallige vedheng. Hun kan piske håret raskere enn lyden eller bruke det til å binde noen på plass. Medusas kontroll over håret er så presis at hun kan bruke det til å utføre så delikate oppgaver som å dirke opp en lås eller tre en nål.


Antall spillere: 2
Alder: 14+
Spilletid: 45 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Accessories
Alternatives
Reviews