Mass Effect The Board Game Brettspill Priority Hagalaz

Mass Effect The Board Game Brettspill

Priority Hagalaz

Product nr: 161039
699,-
Forventet til lager 7/23/2024
-+
Forventet til lager 7/23/2024

Mass Effect: The Board Game - Priority: Hagalaz er et kooperativt, historiedrevet spill som utspiller seg under hendelsene i videospillet Mass Effect 3. En forgrenet, narrativ kampanje gir mulighet for flere gjennomspillinger med en ny opplevelse hver gang. Kortdrevet AI og historier som utvikler seg, reagerer på handlingene dine, og de tidlige valgene dine påvirker senere oppdrag.


Samle Shepards tropp fra et utvalg av lagkamerater fra Mass Effect-trilogien: Liara, Tali, Wrex og Garrus. Tilpass og oppgrader troppens evner, utstyr og krefter etter hvert som de får erfaring. Forbedre dem ytterligere ved å låse opp unike krefter med valgfrie lojalitetsoppdrag.


Mannskapet på Normandy har ett oppdrag igjen. Året er 2186, og Reapers har invadert galaksen. Fordi Rådet ignorerte kommandør Shepards advarsler, er Citadel-rasene overveldet og på randen av å tape krigen. Om bord på Normandy utfører Shepard oppdrag for å klargjøre Crucible, et eldgammelt utenomjordisk supervåpen, for et siste forsøk på å beseire Reapers. Det er et kappløp mot tiden, og Shepard må utnytte enhver mulig fordel.


På den avsidesliggende verdenen Hagalaz har en forskningskrysser fra terroristorganisasjonen Cerberus krasjet rett i veien for en dødelig storm. Med liten tid før stormen treffer, må Shepard lede en gruppe gjennom krysseren for å avdekke dens uhyggelige hemmeligheter og holde dem unna fienden. Men skipet bærer på flere farer enn bare sitt tidligere mannskap. Dypt inne i den knuste krysseren rører det seg skapninger og fiender som er langt verre enn Cerberus-styrkene som vokter dem...


Antall spillere: 1-4
Alder: 14+
Spilletid: 45-60 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Alternatives
Reviews