War of the Rings Plastic Rings Core Set

War of the Rings Plastic Rings Core Set

Product nr: 161033
379,-
Forventet til lager 7/25/2024
-+
Forventet til lager 7/25/2024

Gjør War of the Ring Second Edition-opplevelsen enda bedre med vårt tilbehør med fargede plastringer, så vil du raskt kjenne igjen miniatyrene dine på spillbrettet og lett kunne leve deg inn i handlingen.

 

For alle War of the Ring Second Edition-entusiaster som ønsker å beskytte basene til miniatyrene sine, samtidig som de vil ha en enkel og rask måte å gjenkjenne dem på et øyeblikk på spillbrettet, er dette den ideelle løsningen: War of the Ring Colored Plastic Rings - Core Set!
Dette settet inneholder fargede plastringer for å tilpasse et komplett sett med War of the Ring 2nd Edition: 118 små, myke gummiringer som passer til vanlige enheter, og 87 store, harde plastringer - tilsvarende plastringene som følger med i Kings of Middle-earth - som passer til eliteenheter, ledere og figurer.

 

Ringene passer rundt figurbasene. Lim kan være nødvendig for montering.
Bruken av disse ringene i forskjellige farger - som matcher fargeskjemaet til de ulike fraksjonene som er involvert i War of the Ring - gjør det lettere for spillerne å se forskjell på de ulike frie folkene og skyggenasjonene hver figur tilhører, uten å måtte male dem. De fargede plastringene er pakket i en ziplock-pose med hengetabbe.


Les merSkjul
Accessories
Alternatives
Reviews