SNCF France & Germany Brettspill (Tidligere kjent som Paris Connection)

SNCF France & Germany Brettspill

(Tidligere kjent som Paris Connection)

Product nr: 161026
569,-
Forventet til lager 7/26/2024
-+
Forventet til lager 7/26/2024

SNCF: France & Germany er en ny utgave av det klassiske togspillet Paris Connection. Dette er et raskt nettverks-/porteføljeoppbyggingsspill med togtema, der målet er å ha den mest verdifulle aksjeporteføljen ved spillets slutt. Spillerne kan eie og handle med aksjer samt påvirke verdien av hvert selskap.


Det finnes 6 farger trelokomotiver, og hver farge representerer et selskap. Spillerne får utdelt tilfeldige hender med 5-10 (avhengig av antall spillere) lokomotiver, som i hovedsak er en aksjeportefølje; resten av hver farge plasseres i en pool. Når det er din tur, kan du enten øke verdien på et enkelt selskap ved å plassere 1-5 lokomotiver fra den gjenværende puljen i det selskapet, eller du kan bytte ett lokomotiv i porteføljen din mot ett eller to lokomotiver fra den gjenværende puljen i et selskap.


Spillbrettet er et kart over Frankrike, med byer som er verdt 1-4 poeng, og landlige felter som er verdt 0. Å koble seg til en by øker selskapets verdi.


Spillet avsluttes når Marseille nås av et selskap, eller når det bare er ett selskap med lokomotiver igjen i puljen. Spillernes poengsum bestemmes av verdien til hvert selskap ved slutten multiplisert med antall lokomotiver spilleren har for hver farge.


Antall spillere: 3-6
Alder: 8+
Spilletid: 30 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Alternatives
Reviews