Marvel Champions TCG Nightcrawler Exp Utvidelse Marvel Champions The Card Game Marvel Champions TCG Nightcrawler Exp Utvidelse Marvel Champions The Card Game

Marvel Champions TCG Nightcrawler Exp

Utvidelse Marvel Champions The Card Game

Product nr: 161016
229,-
Forventet til lager 9/30/2024
-+
Forventet til lager 9/30/2024

Marvel Champions: The Card Game - Nightcrawler er en utvidelse/expansion til Marvel Champions: The Card Game. X-Men ville ikke vært komplett uten Nightcrawler Hero Pack! Denne utvidelsen kommer med en ferdigbygd kortstokk med 40 kort, slik at du kan begynne å spille fra det øyeblikket du åpner esken.


Kurt Wagner ble utstøtt på grunn av sitt demoniske utseende, men hans mutantarv og milde hjerte gjorde at han fikk en familie i X-Men. Nå bruker han teleporteringskraften og eventyrlysten sin til å bekjempe urettferdighet som den utrolige Nightcrawler, og han er på vei inn i spillene dine med Marvel Champions: The Card Game! Med sin karakteristiske teleporteringsevne som gjør det mulig for ham å utføre utrolige bragder, er Nightcrawler en fornøyelse å spille og en stor ressurs for ethvert lag. I denne heltepakken finner du Nightcrawler, hans femten signaturkort og et komplett utvalg av beskyttelseskort som inviterer deg til å beskytte dine allierte mot skade. Denne pakken inneholder også et modulært bonussett med den passende navnet Crazy Gang!


Antall spillere: 1-4
Alder: 14+
Spilletid: 60 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Accessories
Alternatives
Reviews