Unfathomable From the Abyss Expansion Utvidelse til Unfathomable Unfathomable From the Abyss Expansion Utvidelse til Unfathomable Unfathomable From the Abyss Expansion Utvidelse til Unfathomable Unfathomable From the Abyss Expansion Utvidelse til Unfathomable

Unfathomable From the Abyss Expansion

Utvidelse til Unfathomable

Product nr: 160959
789,-
Forventet til lager 9/30/2024
-+
Forventet til lager 9/30/2024

I From the Abyss, en ny utvidelse til Unfathomable, er SS Atlantica og reisen til Boston kastet ut i enda større fare. Nye, fryktinngytende monstre dukker opp fra Atlanterhavets dyp for å angripe skipet, og selve havvannet har blitt så voldsomt at det kan feie passasjerene over bord. Nye forrædere er her for å sabotere skipet, og med mythosdekket som er dobbelt så stort, vil nye farer true Atlantica ved hver eneste sving.


Heldigvis har menneskene om bord på skipet noen nye verktøy til rådighet. I tillegg til åtte nye spillbare figurer har spillerne nå tilgang til allierte kort som beveger seg rundt på skipet uavhengig av hverandre og hjelper til med å holde det flytende. Nye opptaktskort kan endre forutsetningene ved spillets start, noe som gir enda mer variasjon, slik at ingen spill noensinne vil utspille seg på samme måte. Med nye ferdigheter, gjenstander og de splitter nye velsignelseskortene har kampen om SS Atlantica aldri vært så hard som nå!


En ny utvidelse til Unfathomable, med utvidet innhold og flere nye mekanikker:

  • Ved å redde passasjerer får spillerne nå tilgang til allierte, som kan hjelpe menneskene på alle mulige nyttige måter.
  • Tre nye monstre kjent som "horrors" - Shoggoth, Drowned Spirit og Grasping Tendril - angriper skipet, og hvert av dem er utrolig farlige og vanskelige å beseire.
  • Nye opptaktskort kommer i tre forskjellige varianter og endrer forutsetningene ved spillets start, noe som gjør spillet ufattelig spennende å spille på nytt.
  • Med flere spillbare figurer, gjenstander, ferdigheter og mer, bygger denne utvidelsen videre på grunnspillet for å gi spillerne mer av alt det som gjør Unfathomable så spennende å spille!


Antall spillere: 3-6
Alder: 12+
Spilletid: 180 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Accessories
798,-
Antall på lager: 10
Reviews