Antiquity Quest Brettspill Antiquity Quest Brettspill Antiquity Quest Brettspill

Antiquity Quest Brettspill

Product nr: 160818
439,-
Forventet til lager 7/26/2024
-+
Forventet til lager 7/26/2024

Målet ditt i Antiquity Quest er å ha høyest poengsum ved spillets slutt. Du kan velge å spille enten en enkelt runde for et raskt spill (20-30 min) eller et komplett spill der du teller poeng over tre runder (60-90 min).


Hver spiller får utdelt to sett med 10 kort i starten av en runde. Du plukker opp ett sett, dette kalles en hånd. Det andre settet, som kalles en cache, blir liggende med billedsiden ned på bordet til du har spilt alle kortene fra hånden din.


Dere bytter på å trekke, spille og kaste kort mens dere jobber med å skape deres egne samlinger og sabotere samlingene til andre spillere.


Samlingene består av antikk- og skattekort. De seks fargene med antikk-kort representerer seks antikke sivilisasjoner. Skatter er en egen farge og er mer sjeldne og verdifulle. Jo mer utfordrende en samling er å lage, desto mer er den verdt.


En runde avsluttes når en spiller har fullført minst fem samlinger og spilt gjennom alle kortene på hånden og i bunken. Spilleren får en bonus for å gå ut først. Alle de andre spillerne tar den siste runden, og deretter telles poengsummene opp.


Poengsummen din ved slutten av hver runde er en kombinasjon av bonuspoeng for å gå ut først, poeng for å fullføre samlinger og poeng for kortene du spiller ut. Spilleren med høyest poengsum ved slutten av spillet vinner.


Antall spillere: 2-8
Alder: 10+
Spilletid: 30-90 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Alternatives
Reviews