Cover Your Assets Brettspill Cover Your Assets Brettspill Cover Your Assets Brettspill

Cover Your Assets Brettspill

Product nr: 160814
279,-
Forventet til lager 7/26/2024
-+
Forventet til lager 7/26/2024

Det står mye på spill i Cover Your Assets, det energiske, konkurransedyktige og halsbrekkende kortspillet fra Grandpa Beck's Games! I Cover Your Assets konkurrerer spillerne om å bli den første millionæren ved å bygge tårn av matchende sett laget av 10 forskjellige typer aktivakort (ting som juveler, sparegriser, klassiske biler og mer). Hvert nye sett som skapes, stables på tvers oppå det forrige settet, og dekker og beskytter alle settene under det.


Det øverste settet med eiendeler i bunken din er sårbart, og kan stjeles av andre spillere hvis de viser deg et matchende eiendelskort eller wild-kort (som er sølv- og gullkort) fra hånden sin. Du kan forsvare bunken din ved å vise utfordreren et matchende kort fra din egen hånd. Hvis du gjør det, kan de kontre med et annet matchende kort fra sin egen hånd. Kampen raser frem og tilbake til en av spillerne ikke kan svare, eller gir seg.


Hvis du vinner, beholder du settet, hvis utfordreren vinner, tar de settet. Uansett hvem som vinner, blir ALLE kortene som ble brukt i utfordringen lagt til i settet, noe som øker dets verdi og tiltrekningskraft på andre spillere. For å forhindre at settet blir stjålet av en annen spiller, er det beste du kan gjøre å dekke dine eiendeler, ved å lage et nytt par fra hånden din, eller ved å stjele et sett fra toppen av en annen spillers bunke i din neste tur. På slutten av runden telles poengene opp, kortene blandes, og en ny runde begynner. Den første spilleren som når 1 000 000 dollar vinner!


Cover Your Assets er raskt å lære og enkelt å spille, men overraskende avhengighetsskapende og strategisk. Spillet kan spilles av 4-6 spillere, og er perfekt for blandede grupper, ettersom både barn, tenåringer, foreldre og besteforeldre kan lære seg spillet på få minutter og ha glede av det i timevis.


2021-utgaven inneholder avanserte regler, nye kort og regler for 2 og 3 spillere! Men vær advart: Dette er ikke et godt spill for dårlige tapere!


Antall spillere: 2-6
Alder: 8+
Spilletid: 15-45 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i Cover Your Assets. Passende kortbeskyttere finner du her (110 kort).


Les merSkjul
Accessories
Alternatives
Reviews