Andromedas Edge Brettspill Andromedas Edge Brettspill Andromedas Edge Brettspill Andromedas Edge Brettspill

Andromedas Edge Brettspill

Product nr: 160783
898,-
Forventet til lager 7/29/2024
-+
Forventet til lager 7/29/2024

Andromeda's Edge: En blendende, ukjent region av verdensrommet i utkanten av Andromedagalaksen. Overstrødd med modulære rester fra forløpersivilisasjonen, patruljert av ondsinnede ekstragalaktiske plyndrere og omkranset av tette stjernetåker, er The Edge en siste utvei for de modige og dumdristige som søker et nytt liv utenfor den undertrykkende rekkevidden til Lords of Unity.


I Andromeda's Edge leder du en desperat fraksjon som forsøker å bygge en ny sivilisasjon. Du begynner med bare en romstasjon, noen få skip og en håndfull ressurser. Ved å plassere skipene dine med omhu samler du ressurser, gjør krav på måner, skaffer deg moduler til stasjonen din, befolker planeter og bygger utvikling på dem. Du vil kjempe mot motstandere og konkurrere med andre om å klatre oppover på fremdriftssporene: Vitenskap, industri, handel, sivilisasjon og overherredømme.


Når det er din tur, kan du enten sende opp et stjerneskip eller returnere skipene dine til stasjonen din. Når du sender opp et av stjerneskipene dine til en region i Andromeda, enten for å samle inn ressurser fra planetsystemer eller for å utføre handlinger på alliansebaser. Hvis regionen er okkupert av motstanderne dine eller fryktinngytende plyndrere, kan du møte dem i en terningkamp der overherredømmet står på spill, men der strategisk manipulasjon kan snu et tap til en belønning. Når du returnerer til stasjonen din, kan du aktivere motoren din og bruke modulene du har skaffet deg til å generere energi, skaffe ressurser og utføre handlinger.


Gjennom hele spillet bygger du opp din unike fraksjon ved å bygge utbygninger (observatorier, fabrikker, romhavner, byer og obelisker) og skaffe deg stasjonsmoduler som flytter deg oppover på fremdriftssporene. Fremgang på sporene belønnes både under hendelser midt i spillet og ved avslutningen, og er nøkkelen til seier.


Antall spillere: 1-5
Alder: 14+
Spilletid: 40-200 minutter
Språk: Engelsk


Les merSkjul
Accessories
Alternatives
1 099,-
Ventes inn 1/31/2025
898,-
Ventes inn 7/12/2024
1 663,-
Ventes inn 9/30/2024
Reviews