Barrage New Lands Colorado Connection Utvidelse til Barrage

Barrage New Lands Colorado Connection

Utvidelse til Barrage

Product nr: 160765
249,-
Forventet til lager 7/25/2024
-+
Forventet til lager 7/25/2024

Barrage: The Colorado Connection-utvidelsen inkluderer et spesifikt kart over Colorado-området med en ny mekanikk: Broene.


Coloradokartet inneholder noen nye elementer: Byggeplasser for broer og områder for produktive bosetninger.


Elvene som er representert på kartet, renner langs dype kløfter og skaper klare fysiske skiller mellom de avgrensede regionene: Tilstedeværelsen av broer bygget på toppen av demningene vil gjøre det lettere å koble sammen de produktive bosetningene i hver region; på den annen side kan en demning med en bro ikke forhøyes ytterligere i resten av spillet. Velg nøye når du skal bygge dem!


De produktive bosetningene er nye handlingsområder (4 i fjellområdet, 3 i bakkeområdet, 3 i sletteområdet) som kan aktiveres ved å plassere ut det nødvendige antallet ingeniører. Aktivering av en produktiv bosetning koster studiepoeng, og dette avhenger av om det finnes broer langs ruten fra byggeplassen (som ligger på venstre kant i fjell- og sletteområdene og til høyre i bakkeområdet) til den produktive bosetningen du har tenkt å aktivere.


Du trenger grunnspillet Barrage for å kunne bruke denne utvidelsen. Du kan også bruke Barrage: Leeghwater Project-utvidelsen i kombinasjon med denne utvidelsen.


Antall spillere: 2-4
Alder: 14+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Accessories
1 068,-
Ventes inn 9/30/2024
Alternatives
Reviews