Shadows of Brimstone Jaguar Warrior Exp Utvidelse til Shadows of Brimstone Shadows of Brimstone Jaguar Warrior Exp Utvidelse til Shadows of Brimstone

Shadows of Brimstone Jaguar Warrior Exp

Utvidelse til Shadows of Brimstone

Varenr: 159690
349,-
Forventet til lager 08.05.2024
-+
Forventet til lager 08.05.2024

Shadows of Brimstone: Jaguar Warrior Hero Pack er en utvidelse/expansion til Shadows of Brimstone. Denne nye heltepakken med aztekisk tema inneholder alle kortene, heltekarakterarket, oppgraderingstabellen og reglene du trenger for å spille en jaguarkrigerhelt i Shadows of Brimstone, inkludert to detaljerte plastmodeller som representerer den mannlige og kvinnelige versjonen av helteklassen. Jaguarkrigerheltene er designet med flere forskjellige spillestiler (for eksempel muligheten til å oppgradere til ørnekriger i stedet). Dette gir spillerne muligheten til å ha en heltegruppe med aztekertema med flere jaguarkrigere og blodprestinnehelter (den andre helteklassen med aztekertema), eller bli med conquistadorene i krigen mot serpentmennene.


Jaguarkrigerne er elitesoldater i Aztekerriket, utsmykket med skinn og klør fra de fryktinngytende og slu jungelkattene for å gi dem jaguarens ånd i kamp. Disse disiplinerte krigerne kjemper med spyd, skjold og stammesverd kantet med obsidianfragmenter, og de går til krig med samme list, villskap og dyktighet som de livsfarlige rovdyrene de etterligner.


Inkluderer 2 helter, kort og regler


Antall spillere: 1-4
Alder: 10+
Spilletid: 60-120 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser