Bonsai Vigorous Growth & Specialists Exp Utvidelse til Bonsai

Bonsai Vigorous Growth & Specialists Exp

Utvidelse til Bonsai

Varenr: 158808
129,-
Forventet til lager 03.05.2024
-+
Forventet til lager 03.05.2024

Bonsai: Vigorous Growth and Specialists inneholder to valgfrie moduler som kan legges til Bonsai og brukes enten hver for seg eller sammen.


Modulen "Vigorous Growth" består av tre trippelbrikker med symbolene "3", "4" eller "5" på baksiden. Med denne modulen kan spillerne akselerere utviklingen av bonsaitreet sitt ved å kjøpe nye spesialbrikker.


I begynnelsen av din tur kan du kaste så mange kort som angitt på en av de trippelbrikkene som fortsatt er tilgjengelige, for å få tak i denne brikken. Snu brikken og legg den i bonsaitreet ditt med en gang, og pass på at minst én av de fire tresidene på brikken berører en bonsaibrikke, og fortsett som vanlig resten av turen. Alle kortene du kaster, må være av forskjellige typer. Korttypene er vekst, verktøy, hjelper, mester og pergament. Du kan kaste kort fra spilleområdet og kortstokken din. Kortene som kastes, tas ut av spillet og gir ikke lenger noen effekt eller seierspoeng ved spillets slutt. Hver spiller kan bare få én trippelbrikke per spill. Når du har fått en trippelbrikke, er den ikke lenger tilgjengelig.


Modulen "Specialists" består av et spillebrett og fire erklæringsbrikker. Med denne modulen kan spillerne utnevne seg selv til kultiveringsspesialister ... men kan de faktisk bevise det? Merk: Denne modulen er ikke kompatibel med solomodus.


I begynnelsen av din tur, og bare én gang per spill, kan du erklære at du vil være den spilleren som har flest brikker av en bestemt type i bonsaien din når spillet er over. For å gjøre dette velger du en type brikke (tre, blad, blomst eller frukt) og et felt som ikke er opptatt av noen brikker på spesialistenes brett. Stable et antall brikker av den valgte typen fra det personlige lageret ditt på det aktuelle feltet, og plasser deretter erklæringsbrikken din på toppen av bunken slik at typen på brikkene under den forblir synlig. Når du har plassert en erklæringsbrikke (og brikkene under den), kan den ikke flyttes eller brukes. Du kan velge en type brikke som allerede er valgt av en annen spiller.


Antall spillere: 1-4
Alder: 8+
Spilletid: 40 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles


Les merSkjul
Tilbehør
589,-
Ventes inn 03.05.2024
Kundeanmeldelser