Groo The Game Kortspill Groo The Game Kortspill Groo The Game Kortspill

Groo The Game Kortspill

Varenr: 158002
519,-
Forventet til lager 16.05.2024
-+
Forventet til lager 16.05.2024

I Groo: The Game konkurrerer spillerne om å bli først til å bygge en stor by ved å spille ut byggekort som gir dem seierspoeng. Dette er selvsagt ingen dans på roser, da det hele hindres av de andre spillernes hærstyrker og de hyppige, klønete besøkene til vandreren Groo, som avgjøres ved hjelp av terningkast, og som også kan gi spillerne ressurser til å bygge med og "Groo-hoder" til å skade de uheldige som har Groo i landsbyen sin. Spillerne kan også utvikle hærer for å angripe andre spilleres byer.


Denne utgaven av Groo: The Game inneholder både det originale grunnspillet og utvidelsen.


Fans av Mad Magazine elsker Sergio Aragonés, og de elsker figuren Groo the Barbarian. Groo er en kriger og vandrer som aldri blir lenge på samme sted... fordi han er så klønete at folk jager ham ut!


I dette raske og morsomme spillet prøver hver spiller å bygge en by og holde den intakt mot de to truslene fra rivaliserende hærer og Groos "hjelpsomme" besøk. Kast terninger for å få ressurser, og bruk dem på bygninger eller tropper ... men alt du ikke kan bruke, går til rivalene dine!


Antall spillere: 2-6
Alder: 14+
Spilletid: 60 minutter
Språk: Engelsk

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (116 kort).


Les merSkjul
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser