Rocket Arena Mythic Edition Xbox One

Pre-order og få in-game bonuser

Varenr: 145285
498,-
-+
Forventet til lager 19.07.2020

Forhåndsbestill Rocket Arena og få Mythic Edition med følgende ekstrainnhold:

 

 • Guardian Phoenix Jayto Mythic-antrekk
 • Frost Princess Kayi-antrekk
 • Cyber Sailor Blastbeard-antrekk
 • Stone Temple Izell-antrekk
 • Pulsar Megablast Trail
 • Fragment Return Trail
 • 1000 Rocket Fuel (Bruk Rocket Fuel til å kjøpe Blast Pass eller unike tilpasninger, som figurantrekk, Megablast Trails og Return Trails i Rocket Arena. Tilpasningene er kun kosmetiske.)

 

Velkommen til en verden der reglene skrives med rakettdrivstoff! Raketter dominerer i Rocket Arena – et eksplosivt 3v3-skytespill der du aldri går glipp av action. Mestre heltens unike raketter og evner for å dominere i arenaen og bli kåret til mester! Prøv et stadig større utvalg av allsidige helter med unike krefter. Klekk ut nye strategier og taktikker basert på troppen din, utforsk en rekke dynamiske kart, og oppdag den sanne dybden bak rakettspilling. Er du klar for eksplosjoner?

 

 • Rakettdrevne helter: Utforsk et stadig større utvalg av fantastiske helter, alle med unike personligheter, bakgrunner og rivaler. Mestre heltenes kraftige evner og signaturraketter for å utnytte lagets styrker.
 • Dødstrossende action: I Rocket Arena finnes ikke døden! Hvis du treffes for mange ganger, sprenges du ut av arenaen, men du går ikke glipp av action. Ri på raketten ned igjen, vurder slagmarken og kast deg inn i kampen igjen.
 • Nå nye strategiske dybder (og høyder): Rakettene er enkle å bruke, men vanskelige å mestre. Lær deg å unnvike, lede målene dine og bruke tidsbaserte gjenstander og verktøy som Rocket Magnet, Trip Mine og Speed Boost for å snu kampen på hodet. Bli ett med raketten for å dominere i arenaen.
 • Utforsk en dristig, ny verden: Fra de tropiske ruinene i Gemstone Jungle til det høyteknologiske utopiet Boom City – verdenen Crater huser mange eksotiske steder. Hvert kart er fylt med skjulte triks, feller og historie å utforske. Bruk rakettene til å hoppe, klatre og utforske omgivelsene. Du har en hel verden med muligheter foran deg, så finn fram rakettene og ta av!
 • Utvikle heltene dine: Det finnes ingen begrensninger for heltene dine. Du får erfaring for hver kamp du spiller med dem, som du kan bruke til å låse opp rakettdeler, totemdeler og spektakulære antrekk for å skreddersy stilen deres. Du låser også opp kraftige gjenstander når du spiller – bland, match og øk nivået på dem for å gi heltene imponerende nye statistikkøkninger og andre effekter! Du kommer til å trenge alle fordelene du får tak i for å regjere i Rocket Championship Tour.
 • Spill på din måte: Det finnes flere måter å spille på. Bli med på Knockout i klassisk 3v3-action, eller varm først opp mot RocketBots for å prøvekjøre favorittkomboene dine. Konkurrer om å skåre i Rocketball, kontrollere soner i Mega Rocket og gå for gull i Treasure hunt. Gjør deg klar for raketter!


Utgivelsesdato: 14. juli 2020


Les merSkjul
 Kundeanmeldelser
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.