Steelrising PS5

Steelrising PS5

Varenr: 151637
599,-
-+
Forventet til lager 06.09.2022

Kombiner Aegis’ styrke og hurtighet med ferdigheten til å kjempe mot robotarmeer for å endre historiens kurs!

 

  • En unik og mystisk heltinne: Mens Paris brenner og lider under revolusjonen, er du Aegis – en robotmesterverk lagd av Vaucanson, en ingeniør i tjeneste for urverkskongen. Dra mest mulig nytte av den mekaniske ekspertisen din for å tilpasse Aegis etter egen spillestil, og bli en fryktet kriger, en dødelig danser eller en mester innen kampsport.
  • Dynamisk og utfordrende spillopplevelse: Begi deg ut i nådeløse og intense kamper mot teknologiske vinduere som er like komplekse som de er uforsonlig. Nervene og ferdighetene dine blir kontinuerlig satt på prøve når du slåss mot disse nådeløse fiendene og episke sjefene.
  • Paris er lekeplassen din: Lysets by har fått en mørk skjebne og trenger deg. Bruk energi, fleksibiliteten og verktøyene dine til å navigere deg gjennom Paris’ gater, hustak, nabolag og slott for å avsløre skjulte hemmeligheter.
  • En fascinerende historie med røtter i historien: Utforsk en fengslende historie full av formidable mekaniske fiender og potensielle allierte med tvilsomme motiver. Du kan kun stole på deg selv når det kommer til å løse historiens utfordringer og sikre at revolusjonen lykkes!


Utgivelsesdato: 8. september 2022


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.