Sackboy A Big Adventure PS5

Sackboy A Big Adventure PS5

Varenr: 146272
639,-
-+
Forventet til lager 23.08.2022

Bryn deg på spennende, uforutsigbare utfordringer mens du utforsker unike, håndsydde landskap med banebrytende naturlige og uttrykksfulle kontroller i Sackboy: A Big Adventure til PS5. Spill alene i et storslått kappløp mot tiden, fullspekket med fare og spenning – eller samarbeid med to til fire eventyrere i spennende gruppespill, og slå dere sammen for å overvinne utspekulerte utfordringer på alle tenkelige måter. Kan du redde Mekkeland fra den onde Vex og den grusomme Vrengeren ... og bli en av de legendariske strikkede ridderne?

 

  • OPPSLUKENDE PLATTFORMOPPLEVELSE: Utforsk høyt, lavt og midt i mellom mens du bruker Sackboys kule, varierte bevegelser til å takle et enormt utvalg utrolige utfordringer, farlige fiender og oppsiktsvekkende overraskelser.
  • SPENNENDE, KAOTISK OG MORSOM FLERSPILLER: Prøv deg på heseblesende utfordringer i flerspiller, lokalt og på nett. Grupper kan spille gjennom hele spillet sammen – inkludert uunnværlige brett som kun finnes til flerspiller.
  • NYTT SEKKESTOFF. NY SØM. NY GLIDELÅS: Sackboy er tilbake i mesterklasse, med helt nye bevegelser og eventyrlige dingser! Opplev et fryktinngytende og superkult 3D-eventyr i en verden som både er ny og velkjent.


Utgivelsesdato: 19. november 2020


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.