The Lord of the Rings Gollum PS5

The Lord of the Rings Gollum PS5

Varenr: 151641
599,-
-+
Forventet til lager 30.08.2022

Atletisk og smidig, snikete og listig. Gollum er drevet av ønsket om atter en gang å holde det han mistet, og han er en av de mest fascinerende karakterene i verdenen til Ringenes herre. Han har sett ting som andre ikke kan forestille seg, han har overlevd ting som andre ikke ville våget å snakke om. Med sine to personligheter kan han være nådeløs og ondsinnet som Gollum, men sosial og forsiktig som Sméagol.


Til tross for at han var essensiell for historien til J.R.R. Tolkien, er det mange deler av Gollums reise som ikke er fortalt i detalj ennå. I Ringenes herre: Gollum får du bli med på historien hans. Fra tiden som slave under Det mørke tårnet til oppholdet blant alvene i Myrkskog.

 

Bruk smidighet, sniking og list for å overleve det som venter. Klatre, hopp og grip godt for å komme deg forbi farer eller fram til fordelsaktige steder.

 

Gollum er kanskje ikke en kriger, men det er ikke ulikt ham å drepe en uforsiktig fiende når sjansen byr seg – eller kvitte seg med dem på en mer kreativ og ondsinnet måte.

 

Avgjørelsene dine og måten du spiller på påvirker direkte Gollums personlighet: Han slites alltid mellom de to sidene sine, Gollum og Sméagol, og det er opp til deg å bestemme om den mørke siden til Gollum tar over, eller om det fortsatt gjenstår fornuft i det som en gang var Sméagol. Ett sinn, to egoer – valget er ditt!


Utgivelsesdato: 1. September 2022


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.