The Callisto Protocol PS5 Day One Edition The Callisto Protocol PS5 Day One Edition The Callisto Protocol PS5 Day One Edition The Callisto Protocol PS5 Day One Edition The Callisto Protocol PS5 Day One Edition The Callisto Protocol PS5 Day One Edition

The Callisto Protocol PS5

Day One Edition

Varenr: 152016
699,-
-+
Forventet til lager 30.11.2022

I dette historiedrevne, tredjepersons skrekkspillet, som er satt til 300 år i framtiden, tar du på deg rollen som Jacob Lee. Du er fengslet i Black Iron Prison – et høysikkerhetsfengsel på en av Jupiters måner, Callisto. Når de innsatte begynner å forvandle seg til monstre, bryter det ut kaos i fengselet. For å overleve må du kjempe deg til sikkerhet for å unnslippe Black Iron Prison og komme til bunns i de mørke og forstyrrende hemmelighetene under overflaten til Callisto. Med en unik blanding av skyting og nærkamp må du tilpasse taktikkene dine etter skapningene som raskt utvikler seg, samtidig som du låser opp nye våpen, evner og nytt utstyr, for det er bare slik du kan komme deg unna den stadig større trusselen og unnslippe skrekken på Jupiters døde måne.

 

  • HØYTEKNOLGISK SKREKK: The Callisto Protocol er neste generasjons overlevelsesskrekk fra Glen Schofield. Ved å blande atmosfære, spenning og brutalitet med forskrekkende øyeblikk av hjelpesløshet og menneskelighet, tar The Callisto Protocol spillerne med på en intens historie der utenkelige styggedommer lurer rundt hvert et hjørne.
  • AVDEKK HEMMELIGHETENE TIL THE UNITED JUPITER COMPANY: The Callisto Protocol finner sted på Jupiters døde måne, Callisto, i året 2320. Her må spilleren ta på seg rollen som Jacob Lee, en innsatt i Black Iron Prison. Når et mystisk utbrudd sørger for kaos på månen, må Jacob stirre frykten i hvitøyet for å overvinne de blodtørste skapningene som følger etter ham mens han nøster opp de dystre mysteriene i hjertet av det mektige United Jupiter Company.
  • MESTRE BRUTALE, STRATEGISKE KAMPER: The Callisto Protocol utfordrer spillerne til å mestre en spennende blanding av håndkamp og avstandskamp, med et unikt gravitasjonsvåpen som tidligere ble brukt av Black Iron-vaktene for å kontrollere fangene. Spillerne blir tvunget til å komme tett på de groteske motstanderne, der de må kutte av lem, sprenge bort bein og bli kreative med hva enn de finner, om de vil overleve disse møtene der det står om liv og død.
  • OPPLEV ISOLASJONEN PÅ JUPITERS DØDE MÅNE: Callisto er et av universets mest fiendtlige og isolerte omgivelser – Jacob må gi alt i kampen om overlevelse. Spillerne må ikke bare takle skrekken i Black Iron Prison, men også de århundre gamle hemmelighetene til Jupiters forlengst døde måne – både over og under overflaten.


Utgivelsesdato: 2. desember 2022


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.