Saints Row Criminal Customs Edition PS5 Saints Row Criminal Customs Edition PS5 Saints Row Criminal Customs Edition PS5 Saints Row Criminal Customs Edition PS5 Saints Row Criminal Customs Edition PS5 Saints Row Criminal Customs Edition PS5 Saints Row Criminal Customs Edition PS5 Saints Row Criminal Customs Edition PS5

Saints Row Criminal Customs Edition PS5

Varenr: 149833
548,-
-+
Forventet til lager 19.08.2022

Saints Row: Criminal Customs Edition til PS5 inkluderer følgende:

 

 • Saints Row spillet
 • The Saints Custom Convertible
 • The Saints Custom Stav Jacket
 • PRE-ORDER BONUS: IDOLS Anarchy Pack, med Idols DJ Helmet, Twinkle Bat, Sandstorm Scrambler

 

Velkommen til Santo Ileso, en pulserende fiktiv by i hjertet av det sørvestlige USA. I en verden preget av kriminalitet, der lovløse organisasjoner kjemper om makten, legger en gruppe unge venner ut på sin egen kriminelle reise i et forsøk på å nå toppen.


Du er den fremtidige bossen, som sammen med Neenah, Kevin og Eli utgjør The Saints, og utfordrer Los Panteros, The Idols og Marshall når du bygger opp imperiet på gatene i Santo Ileso og kjemper om kontroll over byen. Til sjuende og sist er Saints Row historien om en oppstartsbedrift, bare at The Saints tilfeldigvis opererer i kriminalitetsbransjen.


Dette er den største og beste Saints Row-lekeplassen noensinne: Unike og vidstrakte Santo Ileso danner bakteppe for en vill og herlig overdreven livssimulator der svindel, svik, knallharde oppgjør og store kupp er stikkordene når du skyter, kjører og flyr deg til toppen.


Vis hvem du er og finn frem din indre Saint ved hjelp av det meste omfattende tilpasningssystemet noensinne i et spill med åpen verden – lag en spillfigur, en bil og et mannskap.


Hopp inn i episke våpenkamper og biljakter, og opplev fantastisk absurde øyeblikk, som kun kunne skjedd i Saints Row, i en ny originalhistorie som tar for seg Saints’ bemerkelsesverdige ferd mot makten. Pust inn friheten i historiedelen når du spiller sammen med en venn i sømløs og ubundet co-op. Løft gjengen til nye høyder og opplev store spilløyeblikk sammen.

 

 • Se The Saints’ tilblivelse – Spill gjennom det som kunne vært en actionfilm med en original historie full av kriminalitet, ekstraordinære scener og karakteristiske overraskelser fulle av humor.
 • Opplev Den forskrudde ville vesten – Legg turen til Santo Ileso, den største og beste Saints Row-lekeplassen noensinne. Byen strekker seg over ni unike distrikter og er omgitt av den majestetiske skjønnheten til ørkenen i sørvest.
 • Bygg opp et forbrytersyndikat – Ta over byen kvartal for kvartal, før krig mot andre grupperinger, og fest grepet om gatene ved hjelp av oppfinnsomme kriminelle påfunn.
 • Bruk våpen. MANGE våpen – Skyt med revolver fra hofta, fyr av en rakettkaster, eller tilintetgjør motstanderne i nærkamper – komplett med rå knockoutsekvenser. Her får du et stort utvalg av både velkjente og eksotiske våpen – alle kan tilpasses, og alle er dødsmorsomme.
 • På gatene og i sky – Fyk gjennom by- og ørkenomgivelser med bil, motorsykkel, fly, VTOL, svevesykkel, svevebrett og gokart – eller ikle deg rett og slett en vingedrakt.
 • Enestående valgmuligheter – Skap drømmebossen ved hjelp av de mest omfattende tilpasningsmulighetene noensinne i serien, og kompletter utseendet med våpen og kjøretøy som står i stil.
 • Knirkefri co-op – Opplev det hele sammen med en venn gjennom ubundet co-op med full drop-in/drop-out. Actioneventyret blir enda bedre når man er to. Spill pent sammen, eller spenn beina under lagkameraten din. Det er tross alt du som er bossen.


Utgivelsesdato: 23. august 2022


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.