Fist Forged in Shadow Torch PS5 Fist Forged in Shadow Torch PS5 Fist Forged in Shadow Torch PS5 Fist Forged in Shadow Torch PS5 Fist Forged in Shadow Torch PS5 Fist Forged in Shadow Torch PS5

Fist Forged in Shadow Torch PS5

Varenr: 151711
349,-
-+
Forventet til lager 30.09.2022

Etter at dyrene i Fakkelens by ble beseiret av den invaderende robotlegionen i motstandskrigen for seks år siden, har den tidligere opprørerkaninen Rayton holdt en lav profil. Vennens arrest betydde at han ikke hadde noe annet valg enn å ta på seg den gigantiske metallknyttneven sin og kjempe mot de som undertrykte ham. Det han ikke ante var at han snart ville bli fanget i en rekke med konspirasjoner som involverte både legionen, motstandsbevegelsen og rottegjengen.


Utforsk mer enn et titalls unike områder på et Action Platformer (Metroidvania)-kart. Spillmekanikken til slossing, puslespillløsning og plattformer suppleres av utallige skjulte rom, hemmelige passasjer og snarveier, med alle slags givende utfordringer for spillerne å utføre.


Kart er lastes inn i farten for å unngå hyppige overganger, noe som gjør at den massive Fakkelens by føles mer detaljert og levende.


Utgivelsesdato: September 2022


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.