72085 72085 72085 72085 72085 72085 72085 72085

Cities Skylines Parklife Edition PS4

Hovedspill + Parklife utvidelsen

Varenr: 142973
348,-
-+
Forventet til lager 31.03.2020

Cities Skylines: Parklife Edition til PS4 er en samlepakke som gir deg både Cities Skylines og utvidelsespakken Parklife.

 

Grunnlegg ditt eget voksende samfunn og se - mens du behandler det med omhu - at den blomstrer inn i en glitrende og moderne storby, fullstendig med flyplasser, skyskrapere og en befolkning på flere titusener. Bygg din drømmeby, ta ansvar for alle aspekter innenfor daglige gjøremål i lokalsamfunn, sette skatter, oppretting og vedlikehold av offentlige tjenester, utvide og oppgradere lokal infrastruktur og lokke nye investorer til området.


Bli byens beste planlegger etterhvert som byen utvikler og utvider seg, tildel nye områder for industri og boligutvikling og bygg nye veier og transportknutepunkt for å dekke de voksende behovene i befolkningen. Når mursteinen og mørtelen er lagt, begynner den virkelige strategien: Opprette passende sivile rettigheter som beskytter de lokale bedriftene, opprette populære og sosiale møtesteder og forhåpentligvis, øke trivselen blant befolkningen. Makten ligger i dine hender - ingen press!

 

Parklife:

Parklife gir deg en helt ny spillopplevelse med et nytt parkområdeverktøy og level opp-funksjoner som øker eiendomsverdien på parkene dine. I tillegg får du fem nye kart og mange ressurser i spillet.

 

  • Parkvesenet: Bruk det nye parkområdeverktøyet til å lage parkområder på ledige tomter. Du kan også bruke nye tjenester som «Parkvedlikehold» som øker glede og effektiviteten, samtidig som parkene går opp i nivå.
  • Stein på stein: Bruk nye bygninger og ressurser til å bygge byen i ditt bilde. Dette inkluderer en ny sightseeingbusslinje samt nye og unike bygninger som fornøyelsesparker, naturreservater, byparker og dyrehager. I tillegg kan du legge til et helt nytt monument – Slottet til Lord Chirpwick.
  • Regler er viktige: Iverksett tre nye byregler og åtte nye parkregler for å administrere alt fra forsvarlig dyrehold til fyrverkeri.

 

Utgivelsesdato: 12. november 2019


Les merSkjul
Vi anbefaler også:  Kundeanmeldelser
Vi anbefaler også:
 
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.